16/17: Un inici farcit d’il·lusió

16/17: Un inici farcit d’il·lusió 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Primer entrenament de temporada pel MoraBanc Andorra 2016/17. Primera presa de contacte d’un projecte il·lusionant i farcit de novetats. La primera jornada les mirades les van reunir els nous fitxatges : Nacho Martín, Thanasis Antetokounmpo, David Walker, Andrew Albicy, Oliver Stevic i David Jelinek. I entre les noves incorporacions encara falta per incorporar-se Beqa Burjanadze, que està amb la seva selecció. El retorn de l’andorrà Guille Colom després d’una exitosa cessió també cal comptabilitzar-lo com una incorporació. Thomas Schreiner (que començarà la seva cinquena temporada al club), David Navarro (que començarà la quarta) i Gio Shermadini (en la seva segona), hauran d’exercir el paper de cicerones en una plantilla que segons ha manifestat el president Gorka Aixàs “està dissenyada per fer trempar el públic i per connectar amb ell”. Shermadini, Burjanadze i Schreiner no van començar ahir els entrenaments perquè están amb les seves seleccions.

L’objectiu de l’equip és fer-ho bé. Crec que tenim un equip per créixer i per fer gaudir als nostres aficionats i el que volem és fer-ho bé i evidentment aconseguir més victòries que la temporada anterior” ha manifestat per tancar la seva compareixença, davant dels mitjans el tècnic, Joan Peñarroya.

L’entrenador del MoraBanc Andorra ha exposat també que “tenim un equip que barreja jugadors amb experiència amb jugadors amb gana de fer-ho bé en aquesta lliga i que pensem que tot i la seva joventut ens pot donar moltes alegries” i ha afegit que “les primeres setmanes anirem incorporant a poc a poc conceptes tàctics amb la càrrega física habitual de les pretemporades”.

Peñarroya s’ha mostrat convençut que “arribarem perfectament preparats al primer partit de lliga contra el Gran Canària perquè tenim 6 setmanes llargues per preparar-nos” i ha sobre la lliga ACB ha exposat una opinió interessant que no va massa en la línia del que s’està comentant i publicant “tot i que diuen que els grans estan perdent jugadors per l’NBA crec que la competició en línies generals continuarà sent molt competitiva, potser més fins i tot que abans”.

Joan Peñarroya no ha amagat que està content amb l’equip que ha d’entrenar “crec que hem aconseguit una barreja il·lusionant de joventut i veterania”.

El MoraBanc Andorra entrenarà demà en sessió de matí i tarda. Per la tarda es farà la presentació oficial de Nacho Martín i Oliver Stevic a la seu central de MoraBanc.

Close Cart
Back to top