Debut a casa i visita al Barça a la tercera jornada

Debut a casa i visita al Barça a la tercera jornada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ja coneixem el calendari de la Lliga Endesa 2018-2019. La cinquena temporada després del nostre retorn a la competició. Una competició que s’iniciarà l’últim cap de setmana de setembre i finalitzarà, en la seva fase regular, el 26 de Maig.

Un calendari que ja per començar a depara un inici trepidant. Debut a casa del nou projecte d’Ibon Navarro davant el seu ex-equip, l’UCAM Múrcia. Una primera jornada que deixarà pas als dos primers desplaçaments, primer visitant l’Olímpic de Badalona amb el Divina Assegurances Joventut en jornada entre setmana i en la tercera jornada ni més ni menys que al Palau Blaugrana per enfrontar-nos al FC Barcelona Lassa.

La BMB tornarà a veure en els seus en la jornada 4 davant el BAXI Manresa de Joan Peñarroya.

Pel que fa al duel contra el Reial Madrid, aquest tindrà lloc a la jornada 7. Serà a Madrid. Haurem d’esperar a la segona volta per rebre els dos grans a la BMB, el Reial Madrid a la jornada 21 i el FC Barcelona Lassa a la jornada 32.

L’última jornada de la Lliga regular ens enfrontarà a l’Unicaja visitant al Martín Carpena de Màlaga.

El tècnic, Ibon Navarro valorava així l’inici de la lliga Endesa: “Haurem de disputar 5 partits en 11 dies davant rivals que arriben tots amb il·lusió de fer una bona temporada. Tots per intentar fer una bona primera volta. Haurem d’afrontar dos sortides complicades per començar”. Tot i això, Navarro vol que l’equip es centri només en el primer partit: “Segur que Murcia serà un rival que vindrà amb ritme de competició i que haurem d’estar molt atents. Serà un inici complicat. Però allà estarem nosaltres per fer la millor temporada possible”.

Aquesta temporada la Lliga Endesa presenta novetats en el seu calendari respecte a altres anys. S’aplica per primera vegada en la història de la competició un criteri de jornades no idèntiques. Això vol dir que els nou partits de cada jornada de la primera volta no es disputaran necessàriament en la mateixa jornada de la segona, sinó que podran repartir-se en diferents jornades. A més, en les dues jornades programades íntegrament en dies feiners (Jornades 2 i 31) tots els seus partits es disputaran entre dijous i divendres.

Calendario Emparejamientos 2018_2019 Liga Endesa

Close Cart
Back to top