(60-70) Derrota justa en un partit gris

(60-70) Derrota justa en un partit gris 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota justíssima. Partit lleig i galleda d’aigua freda per una BMB que es retrobava amb l’equip després de bastants dies sense veure’l. L’Herbalife Gran Canària ha guanyat 60-70 en un partit que ha controlat sempre i en el que ha imposat el seu ritme al mateix temps que negava que el MoraBanc Andorra pogués jugar amb la seva alegria habitual com a local. Els de Katsikaris han convertit el partit en un camp de mines pels tricolors des del principi i quan això passa, quan la incomoditat acaba presidint els teus moviments, del tema només et pot treure una barreja de bona defensa i rampells de talent individual. La primera part els d’Ibon Navarro l’han portat força bé i per això han pogut tenir alguna opció fins el darrer quart. La part de l’encert avui ha estat un drama. No calen draps calents. El MoraBanc ha tingut un 38% en tirs de dos i un 17% en tirs de tres. I el cert és que aquesta voluntat insistent de l’equip de seguir-ho intentant l’ha portat a buscar solucions que habitualment funcionen en la velocitat o el tir de 3 però que avui s’han convertit en llançaments errats o en jugades precipitades. No ha ajudat gens que Moussa s’hagi trobat malament i hagi hagut d’abandonar la pista quan havia sortit de titular i fins i tot havia anotat 3 punts. La retirada del jugador  franquícia després de 3 minuts i mig ha semblat preocupar un equip que ja tenir prou maldecap amb l’excel·lent rèplica dels canaris. El primer quart ha acabat 12-11 però aquesta escassedat de punts ja indicava que el partit que s’estava jugant no era del gust local. I aquesta dinàmica de joc pesat i metal·lúrgic ha generat la dinàmica que volien els visitants que un cop han començat a tenir avantatges ja no els han abandonat. 26-30 al descans. 43-49 a la fi del tercer quart i ja en el darrer període han arribat a estar 14 amunt acabant amb uns 10 que fan justícia a l’exhibit per uns i altres al parquet d’una BMB que ha viscut aquest partit gris en ensopida. El millor tricolor avui ha estat Dejan Musli amb 17 de valoració gràcies als 12 punts i 7 rebots que ha acreditat. El MoraBanc marxa dimarts cap a Turquia per enfrontar-se el Tofas Bursa. L’equip, sense passar per Andorra anirà després a Múrcia on s’enfrontarà dissabte a l’UCAM.