(63-93) Victòria incontestable a Albacete

(63-93) Victòria incontestable a Albacete 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Tercera victòria en tres partits pel MoraBanc Andorra i sumada de manera molt convincent (63-93) a Albacete. La imatge dels de Natxo Lezkano fins ara en la posada en escena a la Lliga Leb Or és la millor possible guanyant tot el que juga i deixant una imatge excel·lent en cada partit. Algú diria (aquí som molt de l’ay, ay, ay) que massa bona arrencada i tot perquè la temporada segur que no serà tota així però no li va gens malament a un equip amb 11 jugadors nous començar guanyant els 3 primers partits. Bones vibracions per construir el que s’ha de construir que és un dels grans equips de la categoría i un ferm aspirant a les places d’ascens. Dit això, el millor de les dues pallisses infringides en els dos darrers partits pels tricolors és la sensació que l’equip sap repartir la feina i que, a més, sap baixar al fang quan cal. I avui, per exemple, ha tocat. La primera part ha estat de contrastos forts. Ha acabat 33-47 que és un resultat excel·lent pel MoraBanc Andorra. Però és que a la recta final del primer Quart els locals dominaven 22-11. Tots els temors del que podia anar malament avui quedaven recollits en un inici en que els locals desplegaven la verticalitat i agressivitat que se sabia que posarien en joc. Els tricolors, per la seva part, tenien poc encert i un xic de cames dures. Temps mort de Lezkano i Llovet i Rafa a pista per pujar la intensitat defensiva. Del 22-11 s’ha passat al 22-36. Un 0-15 que indicava una superioritat que ja s’ha mantingut fins el descans. Marin Maric ha estat imperial aquest tram de partit i en atac els companys l’han anat seguint. El 33-47 del descans ha marcat el partit perquè l’ofici, el talent i la continuïtat de la feina al darrere del MoraBanc ha impedit que l’animositat local concretés una veritable reacció. S’han arribat a posar a 7 els locals però un temps mort de Lezkano ha cridat a l’ordre l’equip i han aparegut Czerapowicz i Felipe per alimentar l’atac. Sobretot el suec que ha estat MVP avui amb 22 punts. I el partit (51-69) ha anat transitant fins el final amb el MoraBanc dominant joc i marcador i oferint una boníssima sensació. Els de Lezkano afronten ara mateix un llarg viatge de retorn per carretera i la setmana vinent, dissabte a les 18h30, torn perquè la Bombonera rebi el líder com es mereix per reviure un duel històric contra el Càceres.