Derrota 66-62 del MoraBanc Andorra al Coliseum de Burgos en un partit en què els equips s’han contrarrestat. Tot i haver molt talent a la pista per les dues bandes el partit ha estat lletjot i gris. I qui n’ha tret més profit, no per gaire, ha estat el conjunt local que tret del primer quart ha estat per davant en el marcador. Però el partit ha tingut història perquè tot i no trobar cap espurna per encendre una mica de màgia, excepte rampells aïllats, el MoraBanc ha mostrat caràcter i coratge per portar la decisió fins el final. I ho ha fet utilitzant els mecanismes que durant tota la temporada han convertit els tricolors en un equip fiable però sense trobar el valor afegit necessari que dona la inspiració en partits d’aquest nivell. No n’ha tingut molta més el Burgos però amb aquesta mica n’ha tingut prou per guanyar el partit.

El MoraBanc, per altra part, ha trobat a faltar i molt tres dels seus jugadors bàsics en anotació avui: Ennis ha fet un punt i Jelínek i Shurna cap.Relacionar amb l’acumulació de partits aquesta manca d’encert o de resolució per part de jugadors tant transcendents sembla inevitable. El MoraBanc està vivint un somni amb la classificació per semis de l’Eurocup i aquest partit quedava just al mig de la nit màgica de Villeurbanne i del repte extraordinari de dimarts a la pista de l’Alba de Berlin. Driblar la influència d’això enforma de fatiga física i mental sembla impossible. 

Avui però, no tot ha estat gris. Moussa Diagne ha tornat a estar colossal.El pivot senegalès ha fet 15 punts i ha agafat 15 rebots. Vitali ha valorat 15amb 10 punts, Upshaw ha fet 12 punts i Albicy n’ha fet 11.

L’evolució del marcador avui exposa un partit d’anotació baixa i de domini local excepte el primer quart: 4-4, 9-14, 18-22, 30-24, 40-30, 51-41, 56-50 i66-62. 

Tot i l’estirada del tercer quart (40-25), Jelínek ha tingut triple perc apgirar amb 52-50. 

La bona notícia de la nit és que no sembla que ningú hagi pres mal i que lament de jugadors i tècnics s’ubica des de ja mateix en el dimarts al vespre iel partit històric de semifinals contra l’Alba de Berlin.