(66-87) Atropellats per un gran Reial Madrid

(66-87) Atropellats per un gran Reial Madrid 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota dura avui. El MoraBanc Andorra ha perdut per66-87 amb el Reial Madrid a la Bombonera en un partit que els blancs han dominat molt clarament. La història i el potencial dels dos conjunts no converteix el resultat en una sorpresa extraordinària però els darrers cops que els dos conjunts s’havien enfrontat s’ha d’admetre que els tricolors potser havien malacostumat la seva parròquia. I avui no hi hagut res a fer. Potser perquè venien d’una mala ratxa però avui els de Pablo Laso han sortit a manar des del principi i han imposat un ritme de concentració, encert i intensitat que el MoraBanc no ha pogut seguir. Tots els cops que el gegant blanc ha caigut davant dels tricolors, ja son 3 les 3 darreres temporades, l’únic camí sempre havia estat tenir molt encert en el tir. I avui no entraven. 10 de 35 en tirs de 2 o10 de 28 en triples, avui estava clar que la victòria no es quedava a Andorra i encara menys si el rival era un Madrid amb necessitat de reivindicar-se. Els 21punts finals han estat una bona radiografia del partit, no hi hagut res a fer ien aquests partits de la màxima amb la pista totalment plena sempre és una llàstima no poder oferir la millor versió. Però aquestes coses passen, i tornant a l’argument anterior, potser ens havíem acostumat massa bé, entre d’altres exemples el d’aquesta mateixa temporada amb victòria al Wizink Center.

El primer quart ha estat l’ùnic en el que els d’IbonNavarro han pogut mantenir la mirada al Madrid. 19-24 han acabat els primers 10minuts. Els blancs feien moltes coses bé però els tricolors contestaven. I es veien accions de gran bellesa. I fins aquí. El segon quart el Reial Madrid s’ha posat la granota de fer feina i ha segellat la seva cistella al mateix moment queanava trobant jugadors per fer mal al rival com Llull, Randolph, Deck o Taylor.Molts recursos davant un MoraBanc que no ha vist la manera d’aturar la sagnia.31-50 al descans i tot invertit a una reacció heroica. Que no ha arribat. Ni de lluny. No hi ha hagut massa a fer tot i els intents de Moussa (19 de valoració amb 10 punts i 7 rebots) o Shurna amb 10 punts i bones accions. El màxim anotador ha estat Dylan Ennis amb 13 punts. El millor resum de com ha anat pansint-se el partit és la diferència de valoració entre els dos equips:57-105. I el pitjor del partit és la lesió de David Walker que s’ha fet mal enuna espatlla i no té cap pinta de poder jugar els següents partits.

Sigui com sigui el MoraBanc Andorra no té dret ni temps per lamentar-se gaire d’aquesta derrota dura perquè demà toca viatjar cap aLyon on dimarts es disputa el primer partit del playoff de quarts de final de l’Eurocup a la pista de l’Asvel Villeurbanne.