(69-75) L’equip pica pedra però li falta màgia per tombar el Madrid

(69-75) L’equip pica pedra però li falta màgia per tombar el Madrid 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

No molt lluny, de fet només 6 punts. Però al final lluny de poder inquietar fins el final. I aquest era l’objectiu avui d’un MoraBanc Andorra que ha perdut per 69-75 davant d’una superpotència europea com el Real Madrid donant la cara i fent somiar els seus seguidors amb una nova gesta per moments. Però ha faltat encert, un punt de màgia, una mica de capacitat per fluir per traduir la bona feina defensiva, l’esforç i el compromís de l’equip en una nova oportunitat de derrotar el Madrid. S’ha de dir també que els visitants venien avisats. I que igual que es pot dir que els grans partits contra el Madrid alimenten de valent la nostra memòria recent amb orgull si penses en com ho viu el rival d’avui només veus que avui venien amb una enorme senyal d’alerta a la Bombonera. Una BMB que sense els seus espectadors tampoc és aquella pista que mossega al rival. I avui ho hagués fet segur. Perquè el partit ha tingut el seu momentum en el darrer quart. Tot i no tenir gaire encert en atac, o tenir-lo només amb intermitència el treball de l’equip, la capacitat de picar pedra, li ha procurat moltes oportunitats. La més il·lusionant ha estat un 53-53 que obria les portes a un final de partit a cara o creu. A una nova ocasió de fer patir els blancs. Però just en aquest moment i sortint de temps mort, els de Pablo Laso han clavat un 0-8 de parcial. I el 53-61, ha estat un aval per gestionar la superioritat fins el final. El MoraBanc ho ha intentat admirablement però avui feia falta més fusta per cremar, amb els arguments que avui han exposat els d’Ibon Navarro no n’hi ha prou per tombar el Madrid. El partit no ha començat amb bones notícies. Els blancs venien a manar i per fer-ho tenien un general. Alberto Abalde ha fet 15 punts en els primers 8 minuts de partit ( ha acabat amb 24 i 27 de valoració). La posada en escena dels de Laso anunciava que no tindrien un dia com el de la fase final. A     quell cop, molta part mèrit del MoraBanc, el Madrid no va semblar ell i quan això passa el gegant s’humanitza. Avui el Madrid ha perdut per 15-14 el segon i el tercer quart però ha mantingut sensació de control en tot moment. I s’ha endut el partit merescudament ampliant una mica més una arrencada de lliga que dignifica la competició perquè els blancs estan anant a guanyar tots els partits amb intensitat. El que se li ha de demanar a un gran vaja. El millor tricolor avui ha estat Babatunde Olumutiwa amb 22 de valoració per 13 punts i 4 rebots. Han valorat 12 també Hannah i Gielo. El base nordamericà ha anotat 13 punts. El MoraBanc havia de jugar dijous contra Monbús Obradoiro però el partit s’ha ajornat pels casos de coronavirus de l’equip gallec. El següent partit será dissabte a la pista de l’Urbas Fuenblabrada.