(72-53) Derrota a Kazan, segons de grup i playoff contra Villeurbanne

(72-53) Derrota a Kazan, segons de grup i playoff contra Villeurbanne 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Segons de grup. No ha pogut ser. I poc a dir, la cosa ha estat bastant clara avui. L’Unics Kazan ha derrotat el MoraBanc Andorra per 72-53 en un d’aquells ventallots que pots acabar rebent quan ets contestatari i rebel amb els grans. Just el que porten fent els tricolors durant tot el Top16. El resultat i la segona plaça comporta que en el playoff de quarts de final de la 7Days Eurocup el rival sigui l’Asvel Villeurbanne francès, brillant primer classificat del seu grup. Els francesos tindran el factor pista a favor. L’eliminatòria començarà a Villeurbanne (Lyon) el dia 5 d’octubre. El partit d’Andorra es jugarà el divendres 8 i si fes falta un tercer es jugaria el dimecres 13.

Contràriament al que diu el marcador, avui hi ha hagut partit. El MoraBanc s’ha mantingut sòlid i ferm durant 28 minuts. Els d’Ibon Navarro patien davant de l’exuberància dels russos però seguien dins del partit. El 43-42 que marcava l’electrònic se n’ha anat a un 49-43 al final del 3Q. I potser perquè aquests 6punts marcaven la frontera de la lluita per l’average, Unics ha agafat confiança. Exactament el contrari que el MoraBanc que s’ha vist atrapat en la teranyina defensiva local. No apareixien solucions en atac, no com el primer quart que ha acabat 17-21. El tir exterior ha vist afectada la punteria per la duresa defensiva i finalment aplicar-se en defensa no ha estat suficient per contenir la ferida. La diferència final explica, en part, el partit. Si serveix per subratllar la incontestable superioritat local però no la resistència i la bona feina feta durant molts minuts per l’equip andorrà. Però el bàsquet al màxim nivell si d’alguna cosa va mancat és de pietat i si no estàs com toca t’ho fan saber. La traducció d’això són els 20 punts que ha fet l’equip en la segona part.

A nivell individual hi ha hagut tres jugadors que han sobresortit i, s’ha de dir, que han tingut poca companyia avui. Albicy ha estat molt bé amb 10 punts i 8 assistències per 16 de valoració, Shurna ha fet 9 punts i 4 rebots per 15 de valoració i el més valorat ha estat Moussa amb 19 de valoració pels 12 punts i 5 rebots que ha acreditat.

Demà toca viatjar i diumenge a les 12h30 l’equip torna a tenir un repte fenomenal al davant, conquistar la pista del Movistar Estudiantes.