(73-66) Derrota justa a Alacant

(73-66) Derrota justa a Alacant 1332 1066 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha sumat avui la seva segona derrota a la lliga a la pista de l’Alacant (73-66). I es pot dir que la victòria local ha estat justa ni que sigui perquè el domini del marcador ha tingut sempre color alacantí davant d’un MoraBanc que hi ha posat coratge però que ha tingut ben poca inspiració. Els de Lezkano han remat força i s’han treballat oportunitats per definir la remuntada en el darrer quart però en aquests moments han tingut manca de punts i d’aquell valor afegit que alguns jugadors com Dee, Czerapowicz o Maric han aportat en molts moments aquesta temporada. I tot això ha passat davant d’un Alacant molt motivat que ha posat sobre la pista les armes que ja havia avisat Natxo Lezkano a la prèvia i que el convertien en un rival molt perillós a casa. Molt ritme, molta agressivitat, gran rebot ofensiu i determinació en atac. Amb trams de tot però Alacant ha anat posant aquestes virtuts a la pista en molts moments de partit. I la llàstima és que quan els tricolors han pogut sotmetre aquesta producció, els ha faltat aquest puntet de màgia que dèiem abans o per anotar o per prendre la decisió correcta en cada moment. Se salva clarament d’aquesta grosor Juan Rubio que ha fet 4 triples a la segona part que han anat guiant el MoraBanc a creure que era possible guanyar. L’efecte Rubio i la millora en defensa quan Lezkano ha acabat encertant el 5 que convenia han estat els factors que han equilibrat el partit en el tercer quart quan al principi d’aquest període la distància entre els dos equips s’havia disparat als 16 punts pels locals. Explicant el partit cronològicament Alacant ha sortit a per totes amb un 17-6 que era tot un avís i una pista de com aniria el partit. Perquè aquest ha estat el primer cop que ha remat el MoraBanc per deixar el quart en 19-16. El segon, de nou, ha seguit un guió similar tot i que hi ha hagut un empat a 23 portant els dos equips al descans 40-31. I en el tercer, com dèiem, hi ha hagut risc de trencament per part local però el MoraBanc s’ha arromangat aconseguint ajustar les coses fins tenir moltes opcions de guanyar. Però les opcions s’han d’aprofitar i avui el MoraBanc no ha tingut aquella màgia que altres dies li ha permet definir el partit. Un bon exemple és que el jugador més valorat avui ha estat Speight que no sempre ha estat afortunat però que ha estat valent en tot moment per posar el punt de rebelió que requeria el partit. La setmana vinent nou partit fora de casa, a Ourense, i una bona oportunitat d’oblidar la derrota d’avui.