(74-79) Reacció insuficient

(74-79) Reacció insuficient 2154 1337 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha perdut aquesta nit per 74-79 un partit que podia haver estat gairebé clau per posar la mirada en els playoffs de l’Eurocup i que ara deixa les coses més obertes. Però ni molt menys resoltes. Els tricolors havien tret dos partits ajustadíssims en aquest grup d’Eurocup que, tret de Kazan, és tant igualat com s’esperava. Per tant, el guió podía fer preveure que avui Herbalife Gran Canària, farcit de talent al seu roster, pogués donar un disgust. I així ha estat. I tot i que els canaris han acabat necessitant accions de gran mèrit de jugadors com Slaughter, Shurna o Okoye en la recta final no es pot discutir que la victòria visitant pot ser justa per haver portat el domini durant la major part dels quaranta minuts. Però això és bàsquet i el rush final del MoraBanc, a base de triples de Gielo i Hannah i de la rauxa de Paulí podia haver estat suficient per quedar-se amb una victòria important per la classificació i potser també necessària per treure un partit d’aquest nivell, amb remuntada, a casa. Però fent molt, com a la recta final, no n’hi ha prou i més si, com és el cas d’avui, no has posat la mateixa intensitat durant tot el partit. El MoraBanc ha perdut avui el partit i l’average (fa 7 dies es va guanyar a Gran Canària de 3) dominant el darrer quart per 17-27, per tant el problema no ha estat en la conclusió. L’arrencada amb un 0-7 o un 9-19 ha acabat marcant més del que sembla el partit i ha donat oxígen un equip ple de bons jugadors que, per anar bé pels interessos tricolors, hagués hagut de sentir el peu al coll des de l’inici. Al descans 7 punts separaven els dos equips, 35-42. Les sensacions no eren les millors però quedava molt i la diferència era poca. Però GranCanària ha accelerat en el tercer quart trobant moltes maneres diferents de fer mal un MoraBanc Andorra desbordat en defensa i molt previsible en atac. El 47-62 ho deixava tot a l’èpica. I l’equip, que sempre treballa i va fins el final, ho ha tornat a fer. Paulí ha pessigat l’orgull dels seus companys i la reacció ha deixat l’equip a les portes de la victòria. Una llàstima però la vida continua en aquest grup i poden passar moltes coses encara. El millor tricolor avui ha estat Tomasz Gielo amb 16 punts i 24 de valoració. Clevin Hannah ha fet 20 punts i Paulí ha valorat 16 amb 11 punts i 8 rebots. Aquest cap de setmana no hi ha partit, està ajornat per la participación d’Hereda San Pablo Burgos en la Copa Intercontinental a Argentina.