(75-76) Un Hannah meravellós no pot evitar la derrota

(75-76) Un Hannah meravellós no pot evitar la derrota 2030 1533 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Les derrotes son amargues. És una afirmació que té poca càrrega de profunditat. I no se sap mai, no hi ha dues persones iguals, si fa més mal perdre sense tenir opcions o fer-ho quan t’has il·lusionat i ja començaves a tenir la mel als llavis. El MoraBanc Andorra viu aquesta nit una d’aquestes situacions de desinflada total després de la derrota per 75-76 a la Bombonera contra el València Basket de Joan Peñarroya. Els visitants han vingut minvats i amb diversos problemes en alguns dels jugadors disponibles però han estat capaços de sobreposar-se i acabar guanyant un partit que se’ls ha pogut escapar però en el que han estat gairebé sempre per davant en el marcador. Al davant el MoraBanc Andorra no ha estat malament però tampoc ha estat realment bé. Els tricolors han tingut un Hannah en mode capità general per portar de la seva mà a l’equip en cada mal moment de partit. L’assumpció de responsabilitats de Hannah, no és nova ni és d’avui, ha estat emocionant per moments i ha estat a punt de donar la victòria. El base nordamericà ha fet 33 punts i, per moments, ha estat emocionant com ha posat tota la seva qualitat al servei de la idea de guanyar. Hannah no volia perdre de cap manera i al final no ha pogut evitar la derrota, que s’ha definit amb un tir de Neno Dimitrijevic a 5 segons pel final. El MoraBanc ha tingut 5 segons per intentar el tir guanyador però la darrera jugada ha estat molt ben defensada pels valencians.

L’arrencada del partit no ha estat bona pels tricolors que en poc temps ja estaven per sota 9-20 davant d’un rival que ficava tot des de més enllà dels 6.75.  La reacció, com acostuma a passar amb la versió competitiva del Morabanc Andorra ha arribat des de la defensa. Els d’Ibon Navarro han endurit la seva capacitat per contrarrestar el talent visitant i mica en mica les coses han anat equilibrant-se. En el primer temps Codi Miller-McYintire ha tirat del carro amb algunes accions molt espectaculars. Al descans el 36-39 ho deixava tot per resoldre. Espases enlairades. El València ha començat molt bé el tercer quart i ha agafat 10 punts d’avantatge (36-46). I Hannah ha decidit començar a vestir-se de superheroi. I el MoraBanc ha capgirat i s’ha posat 54-50. Però no ha tingut canvi de ritme per marxar l’equip d’Ibon Navarro, al contrari. El València ha arrencat molt millor el darrer quart i ha tornat a agafar un bon avantatge, 55-66. I de nou Hannah. I la gent boja. Però boja de veritat a les graderies. I el final, ha estat un cara o creu, i ha sortit creu.