(76-86) Molt esforç amb poca confiança

(76-86) Molt esforç amb poca confiança 2548 1699 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra necessita urgentment una alegria perquè la mala ratxa s’està allargant massa i la ferida comença a fer pupa. No és un tema d’esforç perquè avui els jugadors, igual que diumenge passat s’han deixat l’ànima a la pista, però ara mateix l’equip està en un lloc en el que no té confiança suficient per acometre els reptes que se li planten al davant. I que sempre son de gran nivell perquè és el llistó que marquen les competicions que es juga: Lliga Endesa i Eurocup. La derrota d’avui per 76-86 contra Lokomotiv uban Krasnodar no té cap conseqüència dramática a nivell classificatori però sí és cert que fa mal perquè vé a acumular-se a les que l’equip ja arrossega de les darreres setmanes. Cadascuna amb un relat diferent però que ja s’han convertit en un element perillós que els jugadors han de batre quan entren a la pista. Tant o més perillós que el rival que tens al davant.

Avui el partit l’ha guanyat justament el Lokomotiv Kuban Krasnodar que ha estat sempre per davant en el marcador i que ha obtingut una victòria de mèrit perquè ha jugat sense Jonathan Motley, l’MVP de l’Eurocup i sense Whttington, que és un altre dels seus elements importants. Els russos han entrat en el partit sabent que amb aquestes baixes havien de ser molt durs al darrere i aconseguir crear un tipus de partit en el que Mc Collum brillés amb llum propia. El combo nordamericà és un dels luxes de l’Eurocup i avui ha destrossat el MoraBanc des del primer instant de partit. Mc Collum ha valorat 36 i ha fet 30 punts erigint-se en el pilar i exemple que els seus companys han seguit els 40 minuts. Els d’Ibon Navarro han arrencat amb una bona discussió amb la cistella que no s’ha acabat de resoldre en tot el partit. A la boníssima actitud de l’equip s’ha contraposat molt desencert a l’hora d’anotar. I el partit ha anat avançant fins un 29-48 que deixava clar que les coses estaven ben complicades. Just en aquest tram de partit s’han encadenat una sèrie de decisions arbitrals, molt seguides, que han fet enfadar molt el públic. El cert és que sense haver vist encara el partit en vídeo, ha semblat que els tricolors tenien molt mal arbitratge en aquests minuts. I l’ambient ha canviat. I l’energia del MoraBanc també. I en una reacció salvatge l’equip s’ha arribat a col·locar 46-51 al descans. Tot era possible. Però la represa, tret potser dels primers compassos, ha estat tota dels russos guiats per Mc Collum. El MoraBanc ho intentava un i altre cop i es treballava oportunitats que després no sabia culminar, el que acabava generant molta frustració entre els jugadors. Fins a 6 triples han fet la corbata a la segona part. I aquesta cadència s’ha sostingut fins el final. Pel camí Ibon Navarro ha estat expulsat amb dues tècniques i ha acabat dirigint l’equip David Eudal. El milllor tricolor avui ha estat Codi Miller-McIntyre amb 20 punts i 8 assistències. Nit complicada però a partir de demà toca pensar en el Baxi Manresa, que visita la Bombonera dissabte a les 18h.