(78-85) Hamburg és millor i defineix en el darrer quart

(78-85) Hamburg és millor i defineix en el darrer quart 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Hi havia ganes d’aquest partit per motius diferents. David Eudal debutava com a tècnic a casa, es venia de guanyar el Madrid i la més important pel desig de tornar a guanyar a la Bombonera i començar a notar el vent a la cara que t’arriba quan agafes la bona velocitat de creuer. Però la nit no ha anat així, per res. L’Hamburg Towers ha guanyat per 78-85 un MoraBanc Andorra que ha estat massa erràtic i durant massa temps per endur-se la victòria. Els alemanys, un equip molt intens i sempre valent, han usat al màxim els recursos que tenien i enganxats a un gran Jaylon Brown (32 punts) i a un excel·lent Kotsar han obtingut un premi merescut trufat amb la propina de l’average perquè en el partit de la primera volta a Hamburg el MoraBanc havia guanyat per 6 punts. Sigui com sigui, i sempre és així, el partit ha tingut un parell de moments claus. El MoraBanc ha infringit un 19-0 al seu rival en el primer quart. Aquest parcial ha deixat el marcador en 19-3 i amb l’equip dominant per complet el joc i amb l’Hamburg veient totalment tancada la cistella. Mica en mica els visitants han anat despertant i ha arribat l’altre moment que ha tingut un gran impacte i ha estat la lesió de Tunde que sembla que pot tenir alguna avaria seriosa al turmell dret. L’equip avui comptava amb els mateixos 9 que van guanyar a Madrid, sense haver pogut recuperar a cap dels lesionats. I ha semblat que aquesta mala notícia era un míssil a la línia de flotació de l’equip. I els 8 que s’han quedat han vist com l’Hamburg, que no ha pogut comptar amb dos pilars com Homesley i Mc Callum, acabava dominant el partit. El MoraBanc cedia al descans per 35-37. Els homes d’Eudal han remat de valent en el tercer quart i han arribat a posar-se 62-58. La Bombonera ha acompanyat l’equip en aquest bon moment i ha semblat que el rumb del partit es podia redreçar. Però no ha estat així. Hamburg, entrenat per l’espanyol Pedro Calles, ha estat molt molt més sòlid i s’ha acabat emportant la victòria davant d’un MoraBanc que ha acabat frustrat perquè no trobava la manera de girar la dinàmica del partit. Drew Crawford ha fet 23 punts i ha estat el millor anotador en un partit  on Codi Miller-McYntire ha anotat 15 i ha repartit 8 assistències. Moussa ha fet 10 punts i ha agafat 6 rebots. Avui dormir i descansar tot el que es pugui. Demà ja toca treballar pensant en el gran partit de dissabte contra el Joventut de Badalona a les 20h45 a la Bombonera.