(79-87) La primera a fora arriba a la pista de l’Estudiantes

(79-87) La primera a fora arriba a la pista de l’Estudiantes 1170 780 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Costa molt guanyar en aquesta Lliga Endesa salvatge en què tothom guanya tothom. Però encara costa més, molt més, guanyar a fora. Prou que ho sap el MoraBanc Andorra que avui ha guanyat per 79-87 a la pista del Movistar Estudiantes obtenint així la primera victòria a fora de la temporada. Els tricolors avui han exhibit avui la cara intensa i determinada que ha estat la nota predominant dels partits que han guanyat. I amb això, en defensa i amb una molt bona lectura de com complicar-li la vida al rival, s’han posat els fonaments del triomf però ha tocat construir moltes coses més. I és que per bé que s’ha guanyat merescudament el partit ha tingut molta intrahistòria. D’entrada el MoraBanc ha jugat els darrers 14 minuts i mig sense Ibon Navarro que ha estat expulsat sorprenentment amb dues tècniques express. Abans, l’equip havia completat una bona primera part que havia acabat 34-41 i amb la sensació que el domini en el marcador era menor que el que hi havia en el joc. El MoraBanc portava el partit molt ben preparat. El segon temps ha arrencat amb un 7-0 per l’Estu. Partit nou. I els tricolors han estat molt millors en aquest partit. Ja quan han expulsat a Ibon Navarro l’equip tornava a manar i després, sota la batuta de David Eudal, les coses han tornat al nivell de la primera part amb avantatges que han silenciat el Wizink Center. Al final del tercer quart 52-65. Però quedava molt per fer i per remar. I això han fet els tricolors. Gestionar bé les situacions favorables i defensar cada jugada amb l’ànima. La qualitat local ha forçat la situació a base de triples però no la victòria avui s’ha decidit per Cap i per Cor.

Avui Ibon Navarro, i després David Eudal, han tingut molts voluntaris. Els més valorats han estat Moussa i Senglin amb 16. El pivot ha fet 14 punts i 4 rebots i el base 13 punts i 1 assistència. Clever Hannah ha fet 14 punts i 4 assistències i  Todorovic i Massenat 12 punts cadascun. Tyson Pérez només ha fet 6 punts però ha valorat 15 perquè ha estat imperial en el rebot amb 8 captures.

El MoraBanc Andorra fa nit avui a Madrid, demà entrenament a les instal.lacions del Canoe i després cap a Alemanya que toca jugar a Ulm el dimarts.