El MoraBanc Andorra ha perdut avui per 80-79 amb l’Elan Bearnais Pau Orthez en partit amistós disputat a Pamiers. L’assaig ha deixat moltes notes positives tant en l’àmbit individual com col·lectiu però la derrota final ha pintat el final d’un color inesperat i més després de 25 minuts excel·lents en què els tricolors han dominat del tot el partit fins arribar a tenir 21punts d’avantatge 32-53. Repartint minuts i responsabilitats tal i com volia Ibon Navarro el MoraBanc Andorra no sospitava gens que les coses girarien de la manera que ho han fet en el tram final. L’equip francès, que compta amb diversos jugadors de gran nivell físic ha endurit el partit progressivament i davant les proves constants en pista ha anat rebaixant la diferència fins acabar guanyant el partit en un final molt tant emocionant com inesperat. Aquests25 minuts de domini però han servit per jugar el paper previst per aquest partit amistós que buscava treball de qualitat en situació real de partit.

Els anotadors del MoraBanc avui han estat Stevic 10,Albicy 3, Moussa 7, Shurna 8, Walker 12, Colom 5, Jelínek 8, Upshaw 9, Jordan10 i Ennis 5.

Després d’aquest partit i amb tots els internacionals de retorn, el MoraBanc Andorra ja es centra del tot en el partit de diumenge a les12h30 contra el Reial Madrid a la BMB.