(82-66) El Mònaco demostra perquè li diuen La Roca

(82-66) El Mònaco demostra perquè li diuen La Roca 1170 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra no ha tingut avui un bon debut al’Eurocup perdent a la pista de l’As Mònaco per 82-66. El partit s’ha d’analitzar en dos sentits. Un el del rival. Els monegascos han exhibit un enorme potencial i per moments, han escombrat de la pista els tricolors amb un gran nivell fisic. La capacitat atlètica dels locals era coneguda potser el que ha cridat l’atenció és el bon acoblament i la determinació amb la que ho han fet tot durant la major part del matx. El Mònaco és just guanyador, de llag, del partit i a dia d’avui ha semblat milor equip però la temporada és llarga i s’haurà de seguir l’evolució d’un equip i de l’altre. Per altra part la derrota és dura avui perquè els 16 puts son una queixalada massa important en lliguetes de grups molt curtes en les que l’average pot ser rellevant. Fins aquí la primera part de l’ànalisi, un Mònaco exhuberant que ha deixat una molt bona impressió ha guanyat i dominat.

L’altra part és la que correspon el MoraBanc Andorra. Els d’Ibon Navarro han vist com el rival els concedia premeditadament molts tirs oberts i no han tingut encert 10 de 31 triples. El desencert ha generat frustració i quan els locals han vist la sang han multiplicat la pressió provocant moltes pèrdues. Al descans les coses estaven 47-32 i no es podía dir que fos un marcador injust. La represa ha viscut el millor moment del MoraBanc Andorra. A base de triples la tendència a canviat i s’ha passat a un 51-45 que inquietava els locals. Senglin ha fallat un triple que posava els tricolors a dos punts. Però ha reaccionat bé el Mònaco que aviat ha estabilitzat la diferència sobre els 10 punts i ha mantingut el tema controlat fins el final. El MoraBanc hi ha posat intenció però no ha pogut evitar cedir amb claredat en un partit en què ha tirat més de dos que de tres. El nivell físic monegasc ha tancat la zona.

El jugador més valorat ha estat Moussa amb 15 gràcies als seus 11 punts i 6 rebots. Todorovic ha fet 14 punts, tots a la primera part.

La competició segueix i el següent repte és extraordinàriament atractiu, la visita del Barça diumenge a les 20h a la Bombonera.