(83-89) Gran partit sense premi del MoraBanc Andorra

(83-89) Gran partit sense premi del MoraBanc Andorra 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Hi ha dies en què perdre fa una mica més de mal. I la nit d’avui pel MoraBanc Andorra serà dura perquè s’ha perdut per 83-89 amb Iberostar Tenerife un partit en què s’han fet un munt de coses bé però que s’ha escapat en una recta final carregada de tensió i amb expulsió inclosa d’Ibon Navarro. La feina infatigable, un dia més, dels tricolors els ha procurat l’oportunitat de guanyar mantenint-se sempre dins del partit tot i l’enorme potencial que tenien al davant. Tenerife ha jugat al que juga sempre en trams de partit però s’ha trobat una preparada i tossuda oposició en els dos costats de la pista. I tot i això, i en aquí s’ha de reconéixer sense embuts el mèrit dels visitants, al final han tret el partit. Després de moltes emocions i moltes accions destacades, de fer-se força mal els dos equips, el partit ha entrat en la recta final amb 78-76 pel MoraBanc. Remant moltíssim els tricolors semblava que podien donar el cop de gràcia però entre la qualitat visitant, que en els atacs següents no s’ha anotat i que els àrbitres han assumit molt protagonisme, al final la victòria ha marxat cap a la Laguna. Sobre el tema arbitral, resulta difícil no mencionar-ho, la sensació que ha tingut durant tot el partit el MoraBanc és de no rebre el mateix tracte en situacions similars. Un visionat del vídeo resoldrà si la sensació és justificada o no. La tenacitat del MoraBanc ha arribat fins on ha arribat i la resistència ha sucumbit davant d’un rival que ha guanyat 17 partits dels 21 que ha jugat fins ara, i això pot ser de tot menys casualitat. Avui, per posar un exemple, Shermadini ha semblat patir en trams de partit i ha acabat valorant 29, un dia més a l’oficina pel georgià que exerceix més que mai de gran dominador de la lliga. Sigui com sigui la rèplica d’avui, el nivell de bàsquet que s’ha vist, és per estar molt orgullós de l’equip i la contrapartida és aquest sostre de vidre que els jugadors intenten i intenten trencar sense aconseguir-ho en partits com el d’avui. Avui l’equilibri ha estat la nota predominant del partit amb els visitants marcant la tendència quasi sempre, però per poquet. 41-43 al descans, per exemple. 58-63 al final del tercer quart, per seguir il·lustrant la tendència. I l’entrada al darrer quart deixava clar que si el MoraBanc volia aspirar a guanyar el partit havia de fer una mica més. I realment ho ha fet, ha estat a prop de guanyar. Però tot el que comença per quasi al món de la competició no serveix de massa i no perdura en el temps. Avui el més valorat de l’equip ha estat Nacho Lllovet que ha completat un gran partit valorant 17 amb 7 punt, 6 rebots i 5 assistències. L’equip, com sempre, no té massa temps per pensar en aquesta derrota perquè dimecres arriba un altre compromís de primer nivell contra Herbalife Gran Canària en un partit que pot ser clau per jugar els playoffs d el’Eurocup.