(84-73) Feia falta més per guanyar aquí

(84-73) Feia falta més per guanyar aquí 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Debut amb derrota a l’Eurocup del Bc MoraBanc Andorra a la pista del Galatasaray. Els homes d’Ibon Navarro han caigut justament en un partit en el que que han mostrat ha estat la capacitat de supervivència per mantenir-se dins del partit fins el final i el pitjor haver deixat la sensació de no haver posat tota la carn a la graella. No es pot dir que els jugadors no ho hagin intentat però si es pot dir que en trams del partit no han estat preparats per poder estar a l’altura del nivell físic i tècnic que planteja el Galatasaray. Resumint es pot dir que amb la versió d’avui el MoraBanc Andorra no tenia prou per conquistar el feu d’un aspirant al títol.

I és que la victòria local només es pot considerar que justa ja que el domini en el marcador i en la tendència del joc ha estat notori durant els 40 minuts. Els parcials ho han anat indicant palatinament. El primer d’una certa rellevància ha estat un 22-13. Però precisament en aquest moment el MoraBanc ha mostrat que tenia capacitat per no marxar del partit i suportar les dures escomeses turques. Al final del primer quart, 22-20, i tot per fer. En el segon quart més o menys la mateixa història amb un Galatasaray que dominava sempre per sobre dels 10 punts guiat pel base Webster i el pivot Auguste, un tàndem espectacular. Ben ajudat per Hayes i per Harrison. Però tot i amenaçar amb marxar als 15 punts, al descans les coses estaven 43-36. Hi havia esperança.

Però les fases en què els d’Ibon Navarro aconseguien equilibrar el joc no eren suficientment llargues per acostar-se a diferències inquietants. I així ha transcorregut el partit fins el final. Amb oportunitats de ser obert desaprofitades pels tricolors i amb els locals gestionant el seu avantatge i proporcionant als seus sorollosos aficionats la primera alegria de la temporada.

El millor jugador del MoraBanc Andorra ha estat Dylan Ennis amb 20 punts. Moussa ha valorat 16 amb 9 punts i 7 rebots.

Poc temps tenen els jugadors i cos tècnic per llepar-se les ferides. Demà toca viatge de retorn cap a Andorra i el cap de setmana dos partits més a fora, a les pistes del Divina Seguros Joventut de Badalona i el Fc Barcelona Lassa.