(85-51) Enorme victòria contra Estudiantes

(85-51) Enorme victòria contra Estudiantes 583 483 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha destrossat avui Movistar Estudiantes per 85-51 en un partit que ha estat molt menys del que s’esperava. S’ha d’admetre. La visita d’un gran, el més gran de fet, de la categoria i amb una plantilla farcida de talent augurava un xoc de trens a màxima velocitat. Xoc que podia acabar amb victòria tricolor però pocs o ningú esperaven un domini tant aclaparador. I és que, potser la derrota a Lleida ha ajudat una mica, el MoraBanc ha sortit a la pista mossegant des del primer segon i aconseguint que els visitants caiguessin en totes les trampes que els anaven parant. Feia l’efecte que els tricolors sabien absolutament tot el que voli afer Estudiantes per anotar i estaven esperant cada decisió des d’un segon abans. La incomoditat visitant (sempre acabava tirant el jugador que volia Lezkano i des d’on volia Lezkano) ha acabat per frustrar molt els de Javi Rodríguez que al final del primer quart perdien 19-3. I s’ha de dir que en atac el MoraBanc ha anat fent però la seva intensitat defensiva ha estat de llibre i ha anat apagant la llum d’un Estudiantes que segur que no passa pel seu moment mental més sòlid. També cal destacar en aquesta arrencada pletòrica la voluntat coral de repartir joc i protagonisme de l’equip. Al final, amb 25, el més valorat ha estat Felipe però si s’hagués fet un pronòstic de qui ho seria al final durant la primera part no hagués sortit a cap travessa. Ha estat un gran partit, tant que s’ha de dir que la segona part ha estat tant tranquil·la que més d’un, mirant el marcador, s’ha demanat si realment aquest era el partit electritzant que estava previst. I no ho ha estat, sobretot per l’enorme feina tricolor. A banda de l’arrencada, el segon quart, ha estat ben similar i a pesar que ha semblat que Estudiantes podia reaccionar tímidament els dos equips han marxat al vestidor 44-19. En el bàsquet modern no es pot dir que un partit està resolt fins que s’acaba. Però aquest sí ho estava. Estudiantes ha donat molts minuts als joves a la segona part i ha fet fins i tot zona intentant rebre menys mal. Però ni així la dinàmica del partit ha canviat amb un MoraBanc molt i molt seriós. Els de Lezkano avui dormen líders i ja pensen en dimecres amb la visita, molt complicada, a la pista del Leyma Coruña.