(87-83) Un altre cop a prop però sense premi

(87-83) Un altre cop a prop però sense premi 2400 1600 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra ha perdut avui a la pista de l’Iberostar Tenerife per 87-83. L’equip ha pagat molt car el mal segon quart que ha fet i no ha pogut completar la remuntada que ha fet mica en mica durant tota la segona part. El 54-39 amb que s’ha arribat al descans ha estat un mur massa alt de saltar tot i l’excel·lent actitud mostrada a la represa. L’anàlisi del partit passa per molts camins diferents. Per un costat, un dia més i ja van quatre seguits, l’equip veu com se li escapa un partit per una diferència ajustada de punts. I això indica que a l’equip li falta molt poc per guanyar, molt poc, però la realitat és que en un tram clau de la competició no s’està sumant. La resposta de l’equip és d’altura al repte de cada cap de setmana però als homes d’Ibon Navarro els comença a fer falta des de ja mateix una alegria. I la primera oportunitat per fer-ho és diumenge a les 17h a la BMB contra Monbús Obradoiro.

Per una altra part, la conseqüència de encadenar 4 desfetes és que les opcions de playoff no estan impossibles però sí ja complicades. I és que el que li fa falta a l’equip és guanyar un partit per treure el tap a aquesta ratxa amarga de derrotes ajustades. El resum és que el càstig d’aquestes setmanes és molt gran per com ha estat l’equip. Ara, la situació és la que és i ja no la mou ningú.

Avui els mèrits perquè la victòria es quedés a casa el Tenerife els ha feta la primera part i en concret al segon quart. Els de Vidorreta s’han passat molt bé la pilota i han trobat molt bones posicions des del triple. L’encert local ha anat minant la bona posada en escena tricolor fins deixar-la en res. El MoraBanc ha estat molt tou en aquesta recta final. El 54-39 era merescut i la segona part es presentava preocupant. I ha estat tot el contrari. L’equip s’ha ajustat. Ha jugat més dur i, tot i que no ha estat immediat, el marcador ha deixat d’inflar-se. I el partit ha estat un altre fins arribar a la recta final en condicions de discutir la victòria.

El millor avui, sense dubte, ha estat Andrew Albicy que ha repartit 14assistències i ha anotat 14 punts per una valoració de 23. Les 14 assistències d’Albicy són rècord de la temporada i es queda a una del rècord històric del club (15) de Joe Llorente. Jelínek ha fet 17 punts, Shurna 14 i Moussa ha valorat 17 amb 10 punts i 9 rebots.