(87-99) Allau d’emocions en una victòria amb sabor a TOP16

(87-99) Allau d’emocions en una victòria amb sabor a TOP16 2377 1585 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Hi ha partits i partits i el d’avui ha estat un autèntic PARTIT. Per ser més fidedignes en l’era dels missatges ràpids, haurem d’utilitzar les majúscules. Ha estat un PARTIT. Com si ho cridèssim. El MoraBanc Andorra ha guanyat per 87-99 avui a la pista del Ratiopharm Ulm un partit que encarrila moltíssim la classificació pel Top16, un dels objectius de la temporada. Durant el partit d’avui els homes d’Ibon Navarro han arribat a guanyar per 22, veure com els remuntaven i estar perdent d’un punt i acabar en la recta final guanyant amb relativa comoditat per 12 punts de diferència. Han passat tantes coses que resumir el partit no serà fàcil. Si de cas, i en clau tricolor, cal dir que l’equip ha tornat a posar sobre el parquet les virtuts que ja s’ha demostrat que el fan competir bé contra qualsevol rival: defensa intensa, agressivitat i capacitat per córrer sempre que es pugui. A aquesta santíssima trinitat de l’esglèsia Iboniana se li ha afegit que en la primera part el MoraBanc Andorra ha posat un tub que teletransportava la pilota al fons de la cistella des dels 6.75. Aquest encert de tres i la capacitat per destrossar l’atac local ha disparat el marcador de seguida fins el 17-30 al final del primer quart. I la cosa ha seguit fins el 19-38 o el 28-50 que ha marcat la màxima diferència. Al descans 39-54 i la sensació que els alemanys estaven malament però molt lluny d’estar morts. Liderats per Briscoe, Hayes i Obst, els locals s’han posat a carburar i a cop de triple han retallat i retallat les diferències fins deixar-les en acabar el tercer quart en només un punt, 73-74. Era un partit nou. I coll amunt quan, per dos cops, el Ratiopharm s’ha posat un amunt. Però en aquest partit nou el MoraBanc ha tornat a la partitura original. Més defensa. Més intensitat. I més concentració. I la dinàmica ha tornat a canviar. El MoraBanc Andorra ha tingut tot això i Clevin Hannah. El base nordamericà ha fet 20 punts i ha donat 8 assistències, a banda d’oferir una lliçó de com portar un equip en una situació de compromís com la d’avui. Finalment victòria merescuda i oportunitat de celebrar-ho amb un petit grup d’aficionats que han vingut a animar l’equip fins a Ulm. A banda de Hannah avui els més destacats han estat David Walker amb 17 punts i 23 de valoració, Dejan Todorovic amb 17 punts i Frantz Massenat amb 16. Nacho Llovet ha fet 10 punts i menció especial mereix Tyson Pérez que ha patit una terrorífica rebrincada de turmell i que després ha tornat a la pista i ha contribuït amb 7 rebots i 13 de valoració.

Demà l’equip viatja de retorn a Andorra i dijous retorn a la feina perquè dissabte visita Andorra el sempre temible Unicaja de Màlaga.