(88-82) Victòria important contra Burgos

(88-82) Victòria important contra Burgos 1500 1000 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha guanyat avui per 88-82 l’Hereda San Pablo Burgos a la Bombonera sumant una victòria molt important davant d’un equip que está cridat a lluitar per pujar de categoria. Això sí, el partit és fácil d’explicar i al mateix temps complex. La pàrt fàcil és l’estrictament descriptiva i Natxo Lezkano l’ha exposat molt bé a la roda de premsa “tres quarts molt bons i un molt dolent”. I és que amic lector d’aquesta crònica el tercer quart avançava amb el MoraBanc Andorra dominant per més de 30 punts de diferència i gaudint del partit com  Gene Kelly dels tolls. L’equip tricolor volava per la pista, flotava i comptava amb un heroi inesperat. Felipe dos Anjos avui ha valorat 41 amb 22 punts i 11 rebots. El MoraBanc ha completat una excel·lent primera part i al descans s’ha marxat amb un 50-38 ben  maco. Molt bones cames al darrere, defensa de llibre sobre Mahalbasic i ritme, tir de tres i Felipe en atac. Andric ha estat també un gran obrellaunes avui. I el partit ha anat no bé, sinó molt bé. Al davant un  Burgos ple de jugadors de talent i experts naufragava completament. De manera, fins i tot, una mica sorprenent pels que avui esperaven un xoc de trens. I en aquest tercer quart en què tot era un vals d’Strauss i amb el públic xalant de valent les reserves d’energia de l’equip de Lezkano han minvat molt. Massa per mantenir mínimament el ritme si el Burgos no es rendia. I els visitants, i té mèrit amb la que els estava caient, han volgut acabar amb dignitat. I ho han aconseguit sobradament dominant el darrer parcial amb contundència endurint la defensa i amb un Hermansson posseït als triples, cap novetat d’altra banda perquè aquest jugador és així. Però el coixí era tant i tant gran que la victòria s’ha quedat a casa, això sí, provocant que el sabor dolç amb que tothom estava segur que marxaria cap a casa s’ha amargat una mica. Però, i aquí és on calen  les ulleres de lluny, guanyar el Burgos sense Maric ni Luz i sense patir ho hagués firmat absolutament tothom. I això és el que ha passat. Setmana vinent sense partit per finestra FIba.