(88-92) Derrota davant Unicaja que complica molt el Playoff Eurocup

(88-92) Derrota davant Unicaja que complica molt el Playoff Eurocup 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha perdut avui per 88-92 a la Bombonera amb Unicaja de Màlaga en un autèntic partidàs de bàsquet. Perdre complica molt les opcions de classificació pels playoffs de l’Eurocup, tant que tret de les matemàtiques els tricolors es poden agafar a poques coses més per creure en reeditar la gesta de la temporada passada. El MoraBanc ha perdut els tres partits que ha jugat en aquest Top16 i creure que pot guanyar els tres següents no sembla una quimera fonamentalment perquè en els tres que ha perdut hi ha hagut moltes opcions de victòria. Els detalls acaben decidint partits així i més, com en el cas d’avui, en què els dos equips han obsequiat al públic amb una bona estona de batalla espectacular. Els andalusos han posat tota l’artilleria i talent que tenen i els d’Ibon Navarro han anat contestant tossudament fins que al final han acabat clavant el genoll a terra per 4 punts. L’estadística revela, això sí, que Unicaja ha estat molt millor en el rebot perquè n’ha agafat 40 per 28 dels locals però és que tot i incorporar aquest element com a destacat en l’anàlisi els tricolors han estat capaços de remar i tenir moltes opcions de guanyar. Ha faltat una mica de màgia al final. Una mica més d’encert en el tram decisiu hagués portat el partit a un cara i creu però no s’ha donat. I buscant un punt en el que el MoraBanc Andorra pugui acabar el dia enrabiat cal anar als tirs lliures que en partits així penalitzen molt a qui te baix percentatge. Avui els tricolors han fet un 14-22 pel 23 de 26 del rival. Reduint molt l’ànalisi, que pot ser trampós, per aquí s’ha pogut decidir part del partit. El primer quart del MoraBanc ha estat pletòric amb un 22-11 que feiua patir un Unicaja desbordat. El segon quart ha equilibrat el partit i al descans les coses estaven 40-37. I la segona part, el tercer quart especialment, ha estat un enorme espectacle amb ClevinHannah liderant les operacions i sumant en cada acció (21 punts i 3 assistències pel base nordamericà). Adams donava la rèplica visitant (22 punts) secundat en la segona part per Brizuela i Diaz. I en els darrers 3 minuts i davant aquesta manca d’encert el MoraBanc ha sucumbit per poc però justament davant d’un rival que ha gestionat millor el capítol final d’aquets thriller. L’Eurocup es posa molt difícil i torna la setmana vinent a Màlaga precisament. Diumenge a les 123h30 el rivakl será el renascut Baskonia de Dusko Ivanovic.