(90-80) Superats a Badalona

(90-80) Superats a Badalona 1500 1000 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota clara avui del MoraBanc Andorra a la pista del Joventut de Badalona per 90-80 en partit de la cinquena jornada de la Regular Season Eurocup. Els tricolors, tret dels primers minuts, han anat sempre a remolc d’un rival que ha semblat trobar la manera de fer-los mal en atac. L’executor de la superioritat local no es pot dir que sigui un nouvingut en l’assumpció de responsabilitats: Ante Tomic ha valorat 30 en un partit gairebé perfecte en el que ha aportat solucions al seu equip sempre que les ha necessitat. El Joventut ha desxifrat la defensa andorrana durant tot el partit i potser aquestes dècimes de segon tard que semblaven arribar els d’Ibon Navarro en els seus esforços podrien ser atribuïbles al fet que aquest és el tercer partit en 6 dies i els dos anteriors havien estat autèntiques batalles. Les cames no sempre segueixen ordres per molta convicció que hi posis i avui el Joventut ha manat, a banda de Tomic, perquè ha semblat tenir molt més ple el comptador d’energia. Tot i això, fins el 17-20 el partit estava obert i els dos equips s’anaven intercanviant cops sense fer-se massa sang. De fet, la dinàmica en l’arrencada marcava més aviat avantatges tricolors que no pas locals. I en aquest precís instant de partit, tot ha canviat, i s’ha passat del 17-20 al 45-30. El MoraBanc s’ha col·lapsat simultàniament al fet que el Joventut agafava cada cop més confiança. Els de Carles Duran han olorat la sang i han portat la diferència al descans fins els 17 punts, 53-36. Els minuts en què el MoraBanc ha estat groggy han marcat del tot el partit. La segona part ha tingut un relat diferent amb els homes d’Ibon Navarro provant i provant diferents formes de fer mal al rival, i en fases de partit aconseguint-ho. Però el problema per aconseguir reduir l’avantatge era poder defensar l’anella pròpia perquè intercanviant cistelles la cosa no tenia gaire bon futur. La Penya ha flirtejat amb els 20 punts però la persistència tricolor representada per Codi Miller-McYntire ha aconseguit deixar la diferència en 10 punts al final que en termes d’average no son cap drama. Codi avui ha fet 22 punts, ha repartit 8 assistències i ha agafat 5 rebots. Viatge de retorn amb el regust amarg de la derrota i a partir de demà a pensar en la visita de diumenge a la pista del Bitci Baskonia.