(91-60) Massa minvats davant d’un gran Madrid

(91-60) Massa minvats davant d’un gran Madrid 2560 1699 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha viscut avui una d’aquelles experiències dures però no precisament singulars, la de ser una joguina a les mans del Reial Madrid. I no per la derrota 91-60. Els 30 punts finals fan mal però en aquesta pista ja s’havia perdut de 30 en el playoff de la temporada 16/17. Això, tenint en compte les circumstàncies de l’equip avui, entrava dins de les probabilitats perquè el Madrid arribava embalat al partit. La duresa del partit d’avui està localitzada dins d’ell precisament. Entre el minut 5 i el 20 de la primera part. En aquesta estoneta de bàsquet el Reial Madrid ha fet 44 punts i el MoraBanc 5. S’ha passat del 6-9 al 50-14. Una barbaritat de parcial, D’aquells que només es donen entre equips de diferent categoria. I durant aquest tram de partit s’ha de reconéixer que s’ha passat fred perquè mantenir la projecció hagués enviat el partit d’avui al llibre dels rècords. I aquesta sensació sempre fa mal. El MoraBanc ha estat tou i mancat de tensió i convicció en aquesta part del matx i això l’ha convertit en el que dèiem, una joguina en les mans d’un Madrid que només amb la inèrcia del seu talent té prou per anar sumant i sumant punts. El Madrid si veu una ferida gaudeix d’abocar-hi tota la sal que pugui. Com ha de ser vaja. Per això, entre d’altres coses, son on son. Ibon Navarro ha apel·lat a l’orgull de l’equip tot i les especials característiques d’un equip sense Moussa, Sy ni Tyson, amb Krampelj acabat d’arribar i amb Musli jugant amb febre. Realment, la situació no ajudava a trobar el punt de rebel·lió suficient per encarar-se amb un gegant com el Madrid. El discurs d’Ibon al descans ha funcionat i la segona part l’ha guanyat el MoraBanc. Premi de consolació? Sí, segur. Però és millor un premi de consolació que una derrota per 60 punts de la que s’hagués parlat tota la vida. I el Madrid, a casa, ja ha guanyat algun partit per 50 punts. L’equip tindrà ara alguns dies de descans per festes i a partir de dijous es posarà fort a la feina per encarar els tres darrers partits de la primera volta amb tota l’ambició intacta. Diumenge a les 17h el primer a la Bombonera contra el Joventut de Badalona.