(91-95) Bon partit i soferta victòria a Wroclaw

(91-95) Bon partit i soferta victòria a Wroclaw 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha tancat la lliga regular de l’Eurocup avui amb victòria per 91-95 a la pista de l’Slask Wroclaw polonés. Els tricolors han fet un partit cap i cua en el que han estat malament només a l’inici i al final. Els locals han sortit amb un 10-0 favorable que feia tèmer el pitjor i en els darrers minuts Wroclaw ha estat capaç de remuntar i capgirar una diferència de 16 punts. Tret d’aquestes dues estones el MoraBanc ha estat superior, sòlid i ferm. Bona defensa, capacitat per resoldre jugades de compromís i encert en el tir quan ha fet falta amb un Conor Morgan avui sembrat amb 5 triples. De fet tot l’equip ha fet 14 triples, un fet sobre el que descansen habitualment les seves bones actuacions. I avui el MoraBanc Andorra ha fet un bon partit en línies generals però també és cert que les desconnexions finals han estat a punt de tirar pel terra aquesta feina. Res que no se sàpiga, res que no formi part de les emocions que transmet el bàsquet. Per altra part, i sobretot perquè s’acaba amb una victòria, s’ha de destacar també que Hannah ha pogut liderar en la recta final del partit quan més falta feia. El jugador franquícia del MoraBanc estava sense anotar quan el partit caminava ja cap el minut 37 i ha estat capaç de fer 8 puntets que han acabat sent claus. Recuperar la millor versió del petitet s’intueix com un fet cabdal per apropar l’equip al nivell necessari pels reptes que s’acosten. Per cert, el millor i més valorat ha estat Tunde amb 20 gràcies als 11 punts i 10 rebots que ha acreditat. Els dos darrers absolutament claus en la resolució del partit. Avui com dèiem el partit ha començat amb un 10-0 i amb l’equip polonès volant sobre la pista. Mica en mica els tricolors han anat apuntalant la defensa i com acostuma a passar quan han defensat millor també s’han trobat més a gust en atac. I les coses s’han anivellat tant ràpid que al final del primer quart estaven 20-21. El segon quart ha seguit aquesta tendència. El MoraBanc jugava molt millor i fins i tot els 7 punts amb que s’arribava al descans 39-46. El tercer període, i perdó per la monotonia en la crònica, més domini visitant. Fins i tot més encara. El 55-71 col·locava el partit en una d’aquelles situacions en què el que va guanyant posa la directa cap els 20 o no ho aconsegueix i s’acaba complicant la vida. El MoraBanc no ha triat la segona però la grapa local i algunes males decisions han portat el partit a un cara o creu que per sort ha caigut del costat dels de Davd Eudal.