(92-81) Adams destrossa la constància tricolor

(92-81) Adams destrossa la constància tricolor 1500 1000 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha perdut aquest vespre per 92-81 a la pista de la Virtus de Bolonya en partit ajornat de l’Eurocup. Aquesta derrota té com a conseqüència, ja matemàtica, que l’equip será quart de grup i amb aquesta classificació accedirà al Top16 per darrere de la Virtus, el Lokomotiv Kuban i el Mònaco. Saber ja amb total seguretat que l’equip serà quart permet saber també  la identitat de dos dels rivals: Herbalife Gran Canària i Mornar Bar de Montenegro. Fins que no es jugui el duel entre el Joventut i el Bourg no sabrem l’altre integrant del grup. Pot ser un dels dos o també Unics Kazan.

El partit d’avui ha estat més que correcte en tots els sentits per part d’un MoraBanc Andorra costant i patidor que ha fet la goma unes quantes vegades i que si no ha tingut més opcions al final ha estat perquè al davant s’ha trobat un jugador absolutament il·luminat. Josh Adams, exUnicaja i que acostuma a jugar bé quan té al davant els tricolors, ha fet 10 triples. Tal com sona. De 12 intents. Una autèntica bestiesa perquè el seu equip n’ha fet 12. I alguns dels que ha fet han estat d’autèntic mèrit. És cert que el partit ha tingut un envernissat de tràmit que ha fet que els italians no utilitzessin Teodosic ni tampoc es veiés debutar Belinelli però l’actuació i la motivació d’Adams avui ha portat el seu equip a un nivell competitiu molt alt. Davant d’això, el MoraBanc ha trobat maneres d’anar fent mal el rival des del primer quart. 23-19 ha estat el resultat del primer quart. Davant del panorama de baixes (Tyson, Senglin, Dimè, Palsson i Moussa) i amb l’equip ja classificat pel Top16, Ibon Navarro ha mogut molt la banqueta. Ben aviat ja havien jugat tots inclòs Albert Pons que ha disputat 15 minutassos i ha fet una cistella. Tot i no poder comptar amb una versió estel·lar de Hannah, molt vigilat, l’equip ha fet feina de formigueta i cada cop que els italians miraven el marcador comprovaven que hi havia partit. Al descans 49-47. Vista la situació en què anava l’equip la rèplica era excel·lent. L’equip es movia amb desimboltura i posava coratge cada cop que Adams treia el cap. I en la segona part la situació no ha canviat gaire. Si de cas, la Virtus ha volgut marxar en un parell d’ocasions i no ha pogut per la tossudesa del MoraBanc. El 75-69 del final del tercer quart ho deixava tot obert. El darrer quart l’han controlat els italians, a pesar que faltant dos minuts només guanyaven de 6. Però sent honestos no han patit per lligar la victòria. El millor tricolor avui ha estat Babatunde amb 19 de valoració gràcies als 9 punts i 8 rebots que ha acreditat. Jelínek s’ha mostrat en forma en atac amb 21 punts i ha estat, de llarg el més encertat en atac. L’equip descansa avui a Itàlia i demà torna cap a casa ja pensant en el complicadíssim duel de diumenge a la pista de l’Iberostar Tenerife.