(92-82) El MoraBanc surt viu d’un camp de mines

(92-82) El MoraBanc surt viu d’un camp de mines 1500 1000 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha sumat avui la 25ª victòria de la temporada davant del Melilla a la Bombonera en un partit que ha acabat 92-82, un resultat que no acaba d’explicar la gran batalla que s’ha viscut a la pista. S’atipa i s’atipa Natxo Lezkano d’avisar dels riscos de la Leb or, una competició plena de trampes que en la segona volta es poden convertir en trampes mortals. I la marxa de l’equip sembla que el vagi desmentint perquè ha guanyat 25 partits i n’ha perdut només 3. Però el partit d’avui ha tingut el sabor complet de les grans emboscades que esperen els equips de la part alta quan s’enfronten, com era el cas, amb un equip que lluita per no baixar i que ha canviat força la seva plantilla els darrers mesos. Ja ben entrat el tercer quart les coses estaven 42-51 o 44-53 i la sensació és que guiat per un dimoni anomenat Davis (ha estat espectacular) el Melilla estava posant els fonaments per endur-se el triomf d’una Bombonera que fins ara comptava els partits per victòries. La remor de la incomoditat es respirava en un ambient que ha estat molt més calent i present del que es podia esperar tenint en compte l’estampida de vacances de setmana santa. I e,l cert és que l’equip, amb Andric en quasi totes, ha començat a defensar millor i mica en mica ha anat fent girar el partit a mesura que el públic, també, es posava les piles i empenyia com fa sempre. I ja en el tercer quart, la situació ha passat a tenir control tricolor però amb la sensació permanent d’estar mastegant una llimona per la bona feina del Melilla que jugava dur i que no permetia que els de Lezkano juguessin a gust en cap moment. Al final del tercer quart 66-64 (al descans s’havia arribat amb 39-42) i els bioritmes ja eren uns altres. El darrer quart, fins materialitzar-se la victòria, ha estat un avenç constant però pesarós del MoraBanc Andorra mentre els visitants trobaven a faltar una marxa més per portar la batalla fins els darrers instants. Un detall que no pot passar desapercebut d’avui i és que en el primer quart el marcador oferia un 23-13 que portava a tots els presents a pensar que veurien un partit plàcid pel líder de la competició. Vist com ha anat, aquest inici li ha anat ben malament al MoraBanc perquè li ha donat informació errònia del que venia a continuació. El millor tricolor avui ha estat Andric, que ha valorat 30, tot i que en el darrer quart i quan més falta feia la presència de Felipe Dos Anjos sota cistella ha estat molt important. El MoraBanc Andorra, a 6 jornades pel final, visita dissabte vinent el Valladolid que fins ara ha guanyat tots els partits que ha jugat a casa. Una nova batalla important. A gaudir-la.