(93-80) Progressant adeqüadament

(93-80) Progressant adeqüadament 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Primera victòria de la pretemporada del BC MoraBanc Andorra avui en el I Trofeu Andorra la Vella. Els tricolors s’han desfet per 93-80 del Limoges CSP en el partit de presentació de l’equip davant dels seus aficionats. El marcador final ha estat molt més curt del que semblava durant el tercer quart , en el que els d’Ibon Navarro han arribat a marxar de 27 punts. Però l’enfrontament deixa molt bones notícies respecte la progressió de l’equip andorrà en tots els sentits. D’entrada els bons moments de l’equip han permès veure molt ritme, agressivitat en defensa i un joc vibrant i atrevit a camp obert. Aquests bons moments són especialment meritoris perquè avui l’equip no comptava, a banda dels lesionats al turmell Nakic i Morgan, amb Tunde que ha descansat per precaució pel fort cop a l’esquena que va rebre dijous a Encamp contra el Barça. Les cames cansades per la càrrega d’aquests dies  i la necessitat de regular determinats jugadors com Moussa han provocat que en el darrer quart el Limoges s’hagi acostat una mica en el marcador. L’altra bona notícia la porta ben enfocada l’estadística del partit i és el molt bon rendiment dels tres nous fitxatges que avui han jugat. Amine Noua ha valorat 23 amb 17 punts i 8 rebots, Crawford ha 17 punts i Miller-McIntyre ha valorat 21 amb 11 punts i 9 assistències. Jelínek ha fet 14 punts i el procés de reconstrucció de Moussa avui mostra 9 punts i 6 rebots. SDergi Garcia també ha donat 8 assistències en una altra de les dades destacades de l’estadística.

L’evolució del marcador avui indica un clar domini del MoraBanc Andorra 14-11, 26-14, 40-20, 46-31, 60-39, 75-48, 83-60 i el 93-80 final. Els partits de pretemporada solen registrar molts alts i baixos però en aquest d’avui, tret de la recta final, el tema ha estat ben subjectat pels d’Ibon Navarro que només han permès la reacció final ja en moments de maquillatge del marcador. El MoraBanc, després de tres partits en 8 dies, ara ja pensa en la lliga catalana de bàsquet del proper cap de setmana a Manresa.