(93-81) Massa Tenerife tot i posar-hi lluita i coratge

(93-81) Massa Tenerife tot i posar-hi lluita i coratge 2486 1657 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota del Morabanc Andorra per 93-81 a la pista de l’Iberostar Tenerife en un partit que ha tingut molts minipartits a dins però que al final, i en essència, s’ha acabat resolent tal i com haguessin pronosticat els experts a favor d’un equip local que té un enorme potencial. Això i que al davant el MoraBanc ha comparegut amb la seva actitud resistent de sempre però amb els recursos que hi ha actualment. És en duels aixi, davant de rosters llargs i luxosos com el que entrena Vidorreta, quan més es nota que els tricolors estan justets per les baixes. Tot i això, un cop més, el partit deixa detalls positius com la capacitat dels d’Ibon Navarro per creure que sempre és possible tornar al partit per complicat que estigui. Els tricolors han saltat al parquet amb les idees clares i amb normes ben estudiades per complicar la vida als de Txus Vidorreta, un dels equips més temibles de la Lliga Endesa a dia d’avui. I les consignes han funcionat. Els canaris no han jugat a gust durant la major part del primer quart i el domini en el marcador ha estat altern amb certa tendència visitant. Però el duet Shermadini-Huertas ha començat a rutllar, el primer amb un domini tant silenciós com indiscutible, i al final del primer quart el marcador era 21-20 pels locals. El segon quart ha arrencat amb una línia similar amb Palsson marcant la pauta tricolor i es pot dir que, en un moment concret del partit, ha semblat que l’estratègia del MoraBanc podia portar a patir els locals. Però amb un 26-32 al marcador, Iberostar ha trobar una tecla que ja no deixarien de pitjar durant molta estona. Un 11-0 ha portat els locals a començar a dominar, el partit i el marcador. Al descans 45-40 i la sensació que el MoraBanc tenia discurs per mantenir una discussió sobre la victòria. Tot i les baixes, els d’Ibon Navarro oferien sensació de solidesa. Però en el tercer quart les coses han canviat. També amb un punt d’inflexió localitzat. Amb 53-50 el MoraBanc ha tingut tir triple per empatar a 53. No ha entrat i des d’aquell moment, els de Vidorreta han connectat una piconadora que ha estat en marxa fins el final del quart. Quan els tricolors han tornat a mirar el marcador el tema estava 75-55. Tot semblava decidit i per un altre equip el darrer quart hagués estat un martiri, o una penitencia. No per aquest MoraBanc Andorra que sempre ho intenta i sempre va fins el final. Una ratxa espectacular de Gielo ha posat el partit 76-70 i durant un breu espai de temps ha semblat que el partit estava obert, 78-73 també. Ha estat un miratge. Iberostar ha tornat a enfocar-se i el partit ha tornat allà on estava finalitzant amb una victòria còmoda pels locals. El millor jugador del partit ha estat Shermadini que ha valorat 32 i, sense donar la sensació de rebentar-ho tot, ha dominat el partit davant d’un MoraBanc molt minvat per dintre. El millor jugador tricolor avui ha estat Tomasz Gielo amb 20 de valoració havent anotat 18 punts amb 6 rebots de complement. Llovet ha valorat 13 amb 9 punts i 6 rebots, Palsson ha fet 15 punts i Hannah ha repartit 6 assistències. El MoraBanc no torna cap a Andorra perquè dimarts hi ha partit ajornat de l’Eurocup a Mònaco i el desplaçament ja es farà des de Barcelona.