(95-68) Festival per desballestar un equipàs com el Mònaco

(95-68) Festival per desballestar un equipàs com el Mònaco 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc venia de dues derrotes consecutives a la BMB i avui s’ha donat un autèntic festival derrotant per 95-68 el Mònaco en una segona part pletórica. Els d’Ibon Navarro han desballestat un rival de mota qualitat i ho han fet, fins i tot, guanyant insospitadament l’average perquè en pista monegasca s’havia perdut per 16 punts. “Les coses no son blanques o negres” ha dit avui Ibon Navarro  en roda de premsa intentant situar el debat sobre l’estat de l’equip en un punt intermedi entre la profunda decepció de dissabte després de perdre amb el Múrcia i l’hemorràgia de satisfacció d’avui. Sovint en els esports d’equip hi ha un magma per sota dels resultats que no es veu i que és la feina que porta a dins un equip. I un dia explota. Per què hi és. Això ha passat avui contra el luxós Mònaco de Sasha Obradovic. El MoraBanc ha jugat de pel·lícula, cert. Igual que en molts minuts del partit de dissabte però en aquella ocasió no va trobar els mecanismes per tancar el partit. Avui no només els ha trobat sinó que ha destrossat el rival amb defensa i un ritme frenètic. Han estat 27 punts al final però és que, compte, el resultat al descans era 38-37 i al final del primer quart la cosa estava 19-25. Després del descans hi ha hagut un primer avantatge visitant 38-40. I fins aquí. Per moments ha semblat que hi havia més tricolors sobre la pista. La valoració avui ha acabat 117-66. El MoraBanc ha estat un equip rodó, compacte, dur i determinat. Exactament el que vol el seu entrenador. Per tant, posats a extreure conclusions del partit d’avui, els tricolors son un equip perillosíssim quan aconsegueixen fluir i executar els automatismes des de la intensitat. A més la victòria d’avui, i més com s’ha produït, és boníssima en termes de pensar en el TOP16. Res no està assegurat però es pot dir que es va per bon camí.

Avui el més ben valorat ha estat Hannah amb 20 punts i moments en els que s’ha posat l’equip a l’esquena. El base de Nova Jersey ha anotat 16 punts i ha repartit 4 assistències. Però l’estadística és un reguitzell de bones notícies avui. Tyson ha valorat 14 amb 12 punts i 7 rebots. Massenat ha valorat 14 amb 9 punts i 5 assistències. Todorovic ha fet 10 punts, 5 rebots I 4 assistències. Walker ha fet 9 punts I 5 asisstències I Senglin ha fet 16 punts. Avui Moussa ha estat força bé amb 8 punts I 6 rebots però no s’ha necessitat que fos omnipresent com alters dies. A més Llovet no ha fet números però ha estat excel·lent en tot.

Diumenge torna la Lliga Endesa amb un partit importantíssim (com tots) a la pista de Movistar Estudiantes.