(97-82) Ibon partit del MoraBanc davant del Baskonia

(97-82) Ibon partit del MoraBanc davant del Baskonia 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La prèvia parlava de partidàs. I com es diu per aquí adalt. A fè de Déu que ho ha estat. El MoraBanc Andorra ha derrotat per 97-82 el Kirolbet Baskonia en una nova exhibició de les armes que que ha mostrat l’equip en els darrers partits a casa. Els tricolors han estat intensos des del primer segon mostrant ambició per anar a buscar el partit a partir de la defensa i, com els acostuma a passar, amb aquest punt de partida han alimentat també la inspiració en atac. I és que en tot moment, Ibon Navarro ha anat trobant voluntaris quan el Baskonia anunciava que volia tornar al partit. Per bé que sempre hi ha algun jugador que acaba assumint més responsabilitat, els partits en què el MoraBanc ha ofert la seva millor cara son partits en què el protagonisme s’acaba repartint entre diversos jugadors. Avui a victòria té un però i son les lesions de Bandja Sy i Tyson Pérez. Els dos 4 no han pogut jugar en tota la segona part. Sy sembla que pot tenir un trencament al bessó esquerra, tot i que encara no està confirmat, i Tyson ha tornat a tenir un rebrincada important en el mateix turmell que es va lesionar a Ulm. Tot i aquestes baixes, el relat del partit no faria un esment molt destacat a aquestes fonamentals absències (en condicions normals) perquè els seus companys s’han encarregat que no es notessin gens. És a dir que el MoraBanc ha fet un 110-70 al Baskonia en valoració sense Sy i Tyson en pista a la segona part. Posats a ser justos, s’ha de dir que els bascos tampoc han pogut comptar per lesió amb el base Vildoza i que tindran lesionat força temps al Pato Garino. Una capbussadeta ràpida a l’estadística ens dona una d’aquelles dades que no acostumen a enganyar per explicar perquè un equip és molt superior. Els d’Ibon Navarro han donat 21 assistències per 9 el rival. Cap jugador s’amaga si se l’ha de jugar però la idea inicial és compartir la pilota. L’equip ja fa dies que s’assembla a la idea que Ibon Navarro venia explicant des de l’estiu. Avui el Baskonia no ha anat per davant ni una sola vegada. I aquest també seria un bion resum. El MoraBanc ha dominat el partit de punta a punta. 13-8, 24-14, 29-25, 42-31, 57-41, 66-52, 77-66 i el definitiu 97-82. Un MoraBanc Andorra que jugant així té llicència per seguir somiant amb un objectiu brutal per un club com el tricolor, omplir les tres caselles de les que es parlava en pretemporada: Top16 Eurocup, Copa del Rei i Playoff. Pas a pas. A poc a poc. Però en la lliga més igualada dels darrers anys el sol fet de mantenir llicència per somiar vol dir que les coses s’estan fent molt bé.

El millor avui ha estat Clever Hannah amb 22 de valoració per 20 punts i 7 assistències. Jelínek ha fet 18 punts, Moussa ha valorat 16 amb 9 punts i 7 rebots i Nacho avui ha estat sensacional amb 16 de valoració per 12 punts i 5 rebots. També cal remarcar els molt boins minuts de Dejan Musli amb 10 punts i 8 rebots.