Un altre gran partit i una altra gran victòria pel MoraBanc Andorra en una setmana rodona pels tricolors que aquesta nit han derrotat per 97-88 el San Pablo Burgos en un d’aquells partits electritzants que agraden molt els aficionats. El triomf però, té un sabor diferent al de dimecres contra Unics Kazan. Guanyar els russos va servir per alimentar i apuntalar la il·lusió de seguir sent protagonistes a Europa. La d’avui era una victòria necessària perquè la lliga està tremendament ajustada i una derrota hagués establert connexió entre el MoraBanc Andorra i els equips que pateixen per mantenir-se. I aquesta relacions estil Valmont, sempre resulten molt perilloses. I aquí és on rau la millor cara d’haver guanyat avui. El MoraBanc ha pogut amb un Burgos resilient i resistent que no s’ha rendit mai i ho ha fet temperant els nervis en els moments claus i comptant amb un jugador que està il·luminat, Andrew Albicy. El base francès ha fet 31 de valoració amb 17 punts i 10 assistències i sobretot ha assumit la responsabilitat com un autèntic general en els moments calents. S’ha de dir que Albicy ha comptat amb molt ajuda i variada. El seu company al base, Rafa Luz, ha donat 6 assistències i ha defensat desgastant a tothom que ha pogut. Moussa ha valorat 16 amb 7 punts i 9rebots i una intensitat fora de mida. Ennis ha fet 16 punts, els mateixos que un excel·lent Miki Vitali. 12 punys ha fet John Shurna i Stevic 10. Especial menció mereixen els 11 punts de Guille Colom en 8 minuts amb tres triples quehan embogit al públic.

El MoraBanc Andorra ha pogut perdre perquè el partit ha estat equilibrat però el cert és que ha merescut guanyar. Els d’Ibon Navarro sempre han anat per davant en el marcador (han arribat a guanyar de 15, 45-30).I tot i que el Burgos s’ha acostat no ha pogut capgirar. A cada maniobra encertada dels visitants, els tricolors eren capaços de respondre amb atreviment i amb ritme. I és que el partit ha estat preciós. L’exhibició del pivot Goran Huskic amb 21 punts i 26 de valoració no ha tingut premi.

El futur? El futur és un ticket per seguir fent viatges ala muntanya russa (o als cotxes de choque) perquè l’equip descansa demà i dilluns se’n va cap a Rússia per jugar dimarts a la pista del Zenit Sant Petersburg.