(98-75) Demostració del MoraBanc en una nit rodona

(98-75) Demostració del MoraBanc en una nit rodona 2560 1706 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Gran nit avui a la Bombonera. De gran bàsquet. De gaudir amb la prestació d’un MoraBanc Andorra que, això s’ha de dir amb la boca petita perquè la competició sempre passa llista, està bé i ho transmet. El 98-75 amb que avui els tricolors han destrossat el Turk Telekpm Ankara és un fidel reflex del que s’ha vist a la pista. L’equip d’Ibon Navarro ha mostrat gana, cames., ambició i una lectura impecable des dels primers segons de partit. I el que més li agradarà al tècnic vitorià és la sensació de tenir tots els jugadors convocats posats i concentrats en el que havien de fer. A banda de mostrar molta energia i bona organització defensiva, el MoraBanc ha sabut repartir les responsabilitats en atac entre molts jugadors com ho demostra que tots els jugadors han anotat, els 12 que han jugat. Es fa difícil posar-li un sol però a l’equip avui, si de cas les molèsties musculars de Moussa que l’han fet abandonar el partit quan estava tenint una gran actuació. I el més important de tot és que el rival, que ha començat i ha acabat ofegat pel ritme dels locals, és un equip ple de talent i amb diversos jugadors (en particular Harrison) que són del milloret de l’Eurocup. Nit per gaudir de l’exhibició del MoraBanc que s’ha guanyat, sobretot després de l’inici complicat de l’equip, poder somriure després d’un partit amb la satisfacció d’una feina rodona.

El partit ha començat amb el MoraBanc molt posat en tot i amb molt encert de 3 (avui 13/23 en tot el partit). Els turcs s’han resistit a cops de geni de Harrison però la sensació era que el ritme que imposaven els d’Ibon Navarro els faria marxar. I així ha estat. 29-18 en acabar el primer quart i 51-34 al descans. Era un càstig considerable pels visitants però al mateix temps també una excel·lent radiografia de com havien anat els primers 20 minuts. El tercer quart ha estat el més gris del MoraBanc i Turk Telekom ha arribat a posar-se a només 10 punts. Hannah ha dit que ja n’hi havia prou i la resta l’han seguit. I fins el final. Amb tothom aportant i tothom contribuint. El millor avui ha estat sense dubte el joc d’equip però posats a buscar noms propis Codi Miller-McYntire ha valorat 25 amb 14 punts, 5 rebots i 6 assistències. Hannah ha fet 14 punts i ha donat 5 assistències com qui no vol la cosa. Excel·lent Oriol Paulí amb 6 punts, 6 rebots i 5 assistències. L’equip ja descansa pensant en el partit de diumenge, que serà molt complicat, a la pista d’un Breogán que està fent una temporada sensacional.