Aquesta és una setmana diferent, almenys en quan a temps de preparació per al pròxim partit de la Lliga Endesa. Per al MoraBanc Andorra, el matx de la jornada 10 serà dilluns 8 de desembre a Fuenlabrada. Per tant, una setmana més llarga i més temps per preparar un partit on es buscarà la primera victòria fora de casa.

Analitzada la derrota davant el Valencia Basket, avui han tornat a la pista els jugadors per preparar el partit de la Jornada 10. Avui el tècnic, Joan Peñarroya, ha passat per la sala de premsa, analitzant tots els punts d’actualitat del seu conjunt.

Aquestes han estat algunes de les declaracions més significatives:

Derrota del passat diumenge

“Està clar que no vam marxar satisfets desprès de la derrota. Ara bé, també amb la satisfacció d’haver fet una bona segona part, de poder haver jugat millor, però amb la sensació que hem aconseguit tenir sempre emoció al Poliesportiu, que l’equip no se li pot demanar més en quan a lluita i entrega. Partit amb el qual ens juguem la victòria en les darreres possessions on no tenim l’encert. Vam competir i vam donar una bona imatge a la nostra gent”.

“Nosaltres som el MoraBanc. Ells són un equip de Eurolliga, que va guanyar any passat l’Eurocup. Un equip que té molts arguments. Jo firmaria tenir opcions de guanyar un partit davant el València al darrer minut. Tenim 3 llançaments per guanyar a un rival com aquest”.

“A preparar una setmana diferent, una setmana llarga, a preparar el pròxim partit de lliga”.

Minuts de joc

“Faig el que faig, ho faig convençut. Si tornés a repetir faria el mateix. Cal ser objectius. El Roman va tenir una bona aportació a la primera part, i a la segona, el joc de l’equip dóna una bona resposta, crec que només he de fer un canvi a la línia exterior. La decisió e Roman o de Bogris és una decisió tècnica. Si tinc que fer un toc d’atenció a un jugador ho faig cara a cara i no públicament”.

Jugades polémiques

“És un error, en un moment important. Tots ens equivoquem. És una jugada absurda. És una jugada on nosaltres tindríem una mica més de 2 segons per atacar des de camp ofensiu. Tampoc és una justificació del partit”.

El seu equip

“No ho trobo a faltar avui. Tots voldríem un 5 més poderosos, o altres jugadors més poderosos, però no cal que digui cada setmana que estic satisfet amb l’equip que tinc i que hem fet. Amb el que tenim estem convençuts que ho podem fer molt bé. Hem competit amb tothom i donant la cara amb tothom. No podem pensar en el que no tenim. Cal treure més rendiment per aconseguir més victòries”.