A un pas de Preferent

A un pas de Preferent 1650 1100 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Fa unes setmanes vam rebre bones notícies de la nostra base, dos dels equips estan a les portes de jugar al màxim nivell de les seves respectives categories: Preferent de segon any.

 

El Júnior 2007 entrenat per Xavi Isern i Jose Rodríguez i el cadet 2009 entrenat per Chus Aranda i Pol Comellas estan immersos en el Campionat de Catalunya de les seves categories. Una competició que, en cas de completar-la de forma excel·lent, dona opció de jugar la temporada vinent a la categoria preferent de segon any. És a dir, a jugar entre els millors.

 

De moment, els dos equips han quedat a les posicions capdavanteres del seus grups, fet que els ha permès classificar-se per disputar una eliminatòria contra un rival de l’altre grup, a partit únic disputat a Ponts. Tant el Júnior com el Cadet han guanyat aquesta eliminatòria de manera molt ajustada, davant el SESE (73-70) i La Salle Manresa (67-62) respectivament i han aconseguit entrar als grups més forts de la categoria. La classificació obtinguda al finalitzar aquesta segona fase determinarà les opcions de jugar a Preferent la temporada que ve. El que tenim clar és que els nostres jugadors i tècnics hi posaran tots els seus esforços per aconseguir-ho.

 

A partir de gener jugaran contra els millors equips de primer any de la competició. Aquesta segona fase, en cas de quedar ben classificat els permetrà que puguin optar a aconseguir la plaça de preferent de segon any la temporada vinent. Seria un gran premi per a dos equips que estan realitzant una gran temporada.

Close Cart
Back to top