Això comença bé

Això comença bé 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Tot i les baixes i la forta càrrega física de la pretemporada, el debut del MoraBanc Andorra va generar excel•lents sensacions.
La victòria contra la Bruixa d’Or Manresa(68-61) a Sant Julià de Vilatorta no va ser tant important com la sensació que tots els elements de l’equip de Peñarroya posaran tot i més de la seva part perque els seguidors que vagin al polisportiu d’Andorra tinguin una temporada inoblidable.
La imatge de l’equip, l’estil, va recordar en els seus fonaments basics al que ha definit l’equip els darrers anys: intensitat, ritme i aposta pel joc col•lectiu.
A nivel individual, es va poder veure un Víctor Sada agust amb el rol de pilar de referència en la direcció de joc i un Betinho extramotivat i oferint un bon repertori de la seva versatilitat i potencia. Els canells d’Schreiner, Blanch, Navarro i Green van demostrar tenir la pólvora a punt i Trias va acreditar que manté el seu idili amb quasi tots els apartats estadístics, en particular el rebot. Per altra part els jugadors del segon equip Knezevic i els andorrans Toi Gabriel i Guille Colom van respondre a l’exigència del duel.
En acabar el partit els aficionats locals van sol•licitar els jugadors per fer-se fotos i firmar autògrafs, sobretot amb Víctor Sada i Jordi Trias. Tot en un excel•lent ambient de bàsquet.
El següent amistós de pretemporada es jugarà a Alguaire contra el FIATC Joventut.

Close Cart
Back to top