Àlex Giribet serà distingit diumenge com a soci d’honor del club. No és fàcil saber quants anys porta vinculat l’Àlex al club però seran prop de 30. El seu suport al Bàsquet Club Andorra i la seva constànciadia a dia el fan ser molt estimat per les persones que han passat per la base opel primer equip.

“No se’ns acut algú que pugui cosir totes les èpoques del club millor que l’Àlex” exposa el president Gorka Aixàs, que afegeix que “es tracta d’algú molt estimat que representa l’amor al club a través dels anys com ningú”.Aixàs conclou que “ha estat una decisió fàcil i serà molt emotiu poder fer-lo soci d’honor aquest diumenge”.

Integrant habitual dels equips d’Special Olympics, l’Àlex és llegenda pel seu llançament de tres punts que, precisament, li va atorgar la medalla d’or en els darrers jocs celebrats entre Andorra la Vella i la Seu d’Urgell. “No sé si queda molt bé dir-ho però l’Àlex ha guanyat més d’un professional en concursos de triples” assegura el coordinador de la base Jaume Tomàs. Les darreres temporades l’equip amb el que ha estat més a prop i, fins i tot, participant dels entrenaments és el sénior B de lliga EBA. “Se li ha d’agrair el suport i l’amor al club” manifesta el capità del segon equip Oriol Fernàndez.

El MoraBanc Andorra ha nomenat socis d’honor els darrers anys al restaurador Denis Garcia, a les aficionades Paquita Martínez i Encarna López, al triatleta Eloi Garcia i a Mossèn Ramon de Canillo. També han rebut aquesta distinció Albert Llovera, Toni Bernadó, Mireia Gutiérrez o Mònica Ramírez entre d’altres.