Amb la lluita no n’hi ha ha prou a l’ACB

Amb la lluita no n’hi ha ha prou a l’ACB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Segona derrota a casa i quarta consecutiva del MoraBanc Andorra ahir a la Bombonera. L’UCAM Múrcia es va endur justament la victòria d’Andorra per 68-74. >Els visitants van dominar la primera part basant la seva superioritat en el domini del rebot davant d’un Andorra que anava a empentes i rampells. Al final dels primers 20 minuts el marcador era de 32-38 i les sensacions no eren bones però aquesta situació també s’havia donat en duels anteriors i els locals havien estat capaços de remuntar.

Aquest cop no va faltar gaire però el desencert, sobretot des del perímetre, va impedir que l’electrònic s’arribés a justar del tot. En el tercer quart les diferències sempre van estar a l’entorn dels 9-10 punts per l’UCAM davant d’un MoraBanc que volia però no podia.

Un David Navarro imperial, que va acabar amb 20 punts i 27 de valoració, va ser el far que va semblar que podia propulsar l’equip andorrà a la remuntada. Però en els moments claus van faltar cistelles. La lluita hi va ser però van mancar punts.

Els murcians van comptar diversos jugadors amb molt bons números per aconseguir el triomf. Antelo va fer 18 punts, Cabezas 15 i Radovic, Bamforth i Kelati 10.

El proper diumenge el MoraBanc Andorra visita la pista del Baloncesto Sevilla en un nova oportunitat de sumar la primera victòria a domicili i davant d’un rival directe.

MoraBanc Andorra: Schreiner (3), Navarro (20), Beto (2), Trias (10) i Ivanov (7) – Cinc Inicial – Bogris (4), Bivià (9), Green (11) i Blanch (2)

UCAM Murcia: Cabezas (15), Bramforth (10), Rojas (2), Antelo (18) i Lima (6) – Cinc Inicial – Kelati (10), Arteaga (0), Wood (2), Neto (0), Radovic (10) i Martin (1)