El BC MoraBanc Andorra viatja a la pista del Gipuzkoa Basquet amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria fora del Poliesportiu d’Andorra. La classificació diu que el rival no ha sumat cap victòria a aquesta temporada, però la realitat és un altra ja que és un equip que ha jugat contra els grans de la competició i que es troba en una trajectòria ascendent de joc.

No serà fàcil, les victòries fora de casa a la Lliga Endesa s’ha de suar i lluitar. Amb la mentalitat competitiva torna a viatjar els conjunt entrenat per Joan Peñarroya que buscarà tornar a Andorra amb el primer triomf fora del Principat. Un desplaçament que el MoraBanc Andorra torna a fer amb la baixa del base Víctor Sada que continua evolucionant de la seva lesió.

Avui en sala de premsa s’estrenava l’andorrà Guille Colom, juntament el tècnic Joan Peñarroya. Els dos han analitzat l’actualitat de l’equip.

Victòria fora de casa
Guille Colom: “És un partit molt complicat, fer-ho fora de casa sempre ho és. Ells tenen el nostre partit marcat al calendari. Caldrà fer les coses bé i competirem amb el rival qui sigui, i tindrem les opcions”.

Joan Peñarroya: “Veurem qui porta millor l’ansietat. Una situació similar a la de Manresa. Espero que haguem aprés. Ens hem de preparar per al partit més complicat, per fer les coses amb solidesa i tenir opcions, si nosaltres competim tindrem opcions de victòria”.

Situació Equip

Peñarroya: “Nosaltres volem continuar amb el nostres estil. No és un estil fàcil, però allà estem, jugant de tu a tu al rival. Així hem arribat a aquesta lliga i així ens agrada jugar”.

Situació del rival

Peñarroya: “L’afrontem pensant el contrari del que a nivell classificatori diu. No volem pensar en que és l’equip cuer. El 60% dels equips de la lliga amb el calendari del Gipuzkoa estarien en la mateixa classificació. Anem a jugar fora de casa, on hem de demostrar que tenim la capacitat de ser més sòlids i estar preparats per guanyar fora de casa a la lliga Endesa. Davant un equip que està jugant millor del que els seus resultats diuen i que ara està en una bona línia de treball”.

Lesió de Sada

Peñarroya: “No és una bona notícia, però l’equip ja hi conviu des de fa unes setmanes. L’equip ja ho té assumit. El procés de recuperació no és el que ens agradaria i res, toca esperar a inicis de la setmana vinent a veure on hem d’anar finalment”.

Colom a l’equip
Colom: “Estic molt satisfet de la meva aportació a l’equip. A l’estiu vaig treballar molt i ara als entrenaments estic aportant, en cas de tenir minuts intento sortir a sumar. Les opcions que tingui ho he d’aprofitar”.

 

Jornada 6 Lliga Endesa

Gipuzkoa Basket vs MoraBanc Andorra

18:30

Dissabte 8 de Novembre

Directe TV: Orange Arena i ETB 

Directe Ràdio: RNA