Antetokoumpo, energia pura pel Morabanc Andorra

Antetokoumpo, energia pura pel Morabanc Andorra 1280 720 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bàsquet club MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació per una temporada de l’aler grec Thanasis Antetokoumpo, un aler de 24 anys i 2,01 metres, que arriba després d’una fructífera experiència de tres anys a la lliga de desenvolupament nord-americana on ha militat als Delaware 87ers i als Westchester Knicks. El nou jugador del MoraBanc tanbé ha tingut una fugaç trajectòria NBA amb els New York Nicks, conjunt amb el que va arribar a debutar a la millor lliga del món. Antetokounmpo, és un autètnic prodigi físic que va ser escollit en el número 51 del draft de l’any 2014 de l’NBA pels Knicks. Les seves mitjanes a la D-League revelen que estem davant d’un jugador amb molta capacitat per influir positivament en el joc del seu equip: 12,3 punts, 5,1 rebots i 1,8 assistències en els 141 patits disputats en la competició de la segona velocitat del bàsquet professional als Estats Units. .

Thanasis Antetokoumpo, germà del jugador dels Milwaukee Bucks Giannis, destaca per les seves qualitats atlètiques que el converteixen en un jugador molt espectacular. Corre la pista molt depressa i és letal al contraatac, és un gran finalitzador amb esmaixades i la seva capacitat de salt el fa ser un gran suport en el rebot i també en la intimidació. El nou jugador de l’equip de Peñarroya, que ja ha estat internacional amb Grècia, és un home de molta intensitat en pista.

“Estem molt contents amb aquesta incorporació, és un jugador que ens farà fer un salt endavant molt important en la part defensiva i rebotejadora perquè té una gran capacitat física” ha exposat el GM , Francesc Solana, que ha afegit “que es tracta d’un jugador en progressió del que esperem grans coses i molt d’espectacle pels nostres seguidors a la BMB”.

Antetokoumpo és el desè jugador del MoraBanc Andorra 2016/17 afegint-se a Shermadini, Colom, Navarro, Schreiner, Albicy, Burjanadze, Nacho Martín, Jelinek i Stevic.

Close Cart
Back to top