Antetokounmpo, Walker i Jelinek: Ambició i il·lusió

Antetokounmpo, Walker i Jelinek: Ambició i il·lusió 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ambició i il·lusió. Molta. A tones. Això és el que avui han exhibit en roda de premsa tres de les noves incorporacions del BC MoraBanc Andorra: Thanasis Antetokounmpo, David Jelinek i David Walker. Els tres integrants de la linia exterior s’han mostrat molt agraits per l’oportunitat de jugar l’ACB i la sensació que ha donat és que tenen ganes de menjar-se-la tota sencera.

Després de l’habitual sessió de fotos a l’exterior de la façana de la seu central de MoraBanc, celebrada amb l’expectació i curiositat habitual per part dels vianants, els jugadors han realitzat la roda de prensa on han fet una demostració rodona d’ambició.

“En el cas de David Jelinek esperem que confirmi el que ja se sap a la lliga d’ell i també la gran evolució que va tenir la temporada passada a Polònia on va ser un dels jugadors més importants del seu equip” ha començat el GM Francesc Solana que ha unit l’anàlisi d’Antetokounmpo amb la de Walkerson dos jugadors rookies a Europa que esperem que ens aportaran molt però que sabem que els haurem d’ajudar una mica en la seva adaptació”.

Primer de tot estic molt agraït per l’oportunitat de jugar la millor lliga del món després de l’NBA” ha dit el jove David Walker, de només 22 anys. “La meva il·lusió és poder ajudar l’equip amb el llançament ien defensa i poder lluitar per jugar la Copa del Rei i els playoffs”. L’expressió de Walker no enganyava i a la il·lusió hi afegia una bona dosi de determinació “tot el que he vist fins ara de l’equip m’agrada i crec que tindrem una gran temporada”.

“Jo el que puc assegurar és que jugaré amb passió i posant tot el cor, tant debó cada cop vinguin més fans a veure’ns a la BMB” afirmava somrient Thanasis Antetokounmpo, un prodigi físic del que també s’esperen grans coses. “Cal aspirar als reptes que ha dit David Walker i treballar dur per aconseguir-los” ha conclòs l’internacional grec.

Jo ja conec la lliga i espero poder ajudar l’equip a aconseguir els seus objectius mantenint la línia que vaig portar la temporada passada a Polònia en la que les coses em van anar molt bé” ha explicat David Jelinek.

El MoraBanc Andorra continua amb els entrenaments de pretemporada en doble sessió esperant els primers amistosos que arriben aquest cap de setmana a Sant Julià de Vilatorta contra el Betis i l’FC Barcelona Lassa.

Close Cart
Back to top