El BC MoraBanc Andorra i Anyós Park han signat aquesta tarda un nou acord de col•laboració, que amplia la relació de les dues parts dos anys més. Les dues entitats ja van començar el seu acord la temporada passada, i ara, a l’elit del bàsquet espanyol, a la Lliga Endesa, la volen continuar portant a terme.

Francesc Solana, en representació del club, i Carles Naudi en nom d’Anyós Park, han fet visible l’acord per dues temporades. Les dues parts s’han mostrat orgulloses de poder portar a terme aquest acord que entre altres coses, ha aconseguit fer realitat la creació de les nostres Cheer-Leaders, les Urban Gym Angels.

Carles Naudi afirmava que el projecte del MoraBanc Andorra supera el nivell esportiu: “no podíem deixar d’apostar per un projecte que supera el nivell esportiu”. Per part del director esportiu del club, Francesc Solana, s’assegurava que la creació de les Urban Gym Angels gràcies a Anyós Park s’ha de consolidar al país: “volem que les Urban Gym Àngels siguin un referent a Andorra”.