Dilluns vinent és el dia mundial contra el càncer i el Bc MoraBanc Andorra, en col·laboració amb Assandca, ha organitzat per dissabte una acció durant el partit que l’equip jugarà contra el Divina Seguros Joventut de Badalona. Entre el tercer i el darrer quart els espectadors dibuixaran amb les llanternes dels seus telèfons una onada de llum contra el càncer.

“Per molt que hi hagi avenços de la ciència seguim parlant d’un dels problemes més grans que ens podem trobar i per percentatge totes les famílies tenen una història per explicar amb el càncer com a protagonista” exposa el Cap de comunicació i màrqueting del club Gabriel Fernàndez, que conclou que “no se’ns ha acudit un element millor per oferir esperança per tothom i visibilitat per les famílies que una massiva onada gegant contra el càncer”.

L’speaker Òscar Martin i el Brut, la mascota, seran els encarregats de dinamitzar l’acció. Se li demanarà als espectadors que connectin la llanterna dels seus telèfons mòbils i que l’enfoquin  cap a si mateixos per girar-lo i mostrar el llum quan l’onada passi per on estiguin ells. “L’any passat vam fer una muralla gegant molt emotiva contra el càncer i aquest any hem pensat amb Assandca, que està fent una feina fantàstica, que podíem fer aquesta onada perquè el nostre públic segur que s’animarà i podem fabricar una imatge ben bonica pel món”.

Assandca tindrà un espai en el hall del pavelló on diversos voluntaris s’encarregaran d’informar sobre com col·laborar amb l’associació andorrana contra el càncer.