Diumenge has de venir amb joguina incorporada

Diumenge has de venir amb joguina incorporada 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Fa més de dues dècades que Òscar Royo va tirar endavant la iniciativa de la campanya de recollida de joguines. Any rere any el projecte ha anat creixent, tant en aportacions com en col·laboradors. La campanya s´allargarà durant tot el mes de desembre i fins el 2 de gener. Aquest diumenge en el partit contra el Barça (18h) tots els espectadors que vulguin col·laborar amb la campanya podran portar la seva joguina a la BMB. La iniciativa es repetirà en el partit del dia 27 de desembre contra Unicaja. Al hall del poliesportiu s’habilitarà un espai per dipositar les joguines.

Empreses, entitats i particulars aporten el seu granet de sorra amb l’objectiu únic d’aconseguir que els Reis també arribin a aquelles llars amb menys recursos Enguany hi hauran més punts de recollida, a banda dels habituals com RTVA, les oficines de MoraBanc, Illa Carlemany o els establiments Gargallà de la Massana, s´afegeixen els bingos Cristall i Stars. Tot plegat per intentar batre els registres de l´any anterior, quan es va aconseguir recollir més de 800 joguines, repartides entre 244 nens. Serà Càritas qui s’encarregui de fer el repartiment.

“Posa´t la Corona” és el lema d´aquest any, per tal que cap nen de 0 a 15 anys es quedi sense regal. Només tres premisses per col·laborar: que la joguina sigui nova, sense embolicar i que no sigui una joguina bèl·lica.

Close Cart
Back to top