Aquest nadal regalar bàsquet seguirà sent una gran idea. El MoraBanc Andorra té des d’avui en marxa una promoció d’aquelles que acaba sent garantia de quedar bé en  aquestes festes. Sumar-se al fenomen social del que tothom parla a Andorra ja seria prou atractiu però és que en aquest cas les condicions, ara son molt més favorables. Des d’avui es pot adquirir l’abonament de segona volta que inclou 10 partits ACB i 3 d’Eurocup mínim perquè en cas que l’equip vagi avançant en la competició poden ser més (playoffs d’una competició i de l’altra). El tema és que si l’abonament es compra per festes incorpora dos partits de regal, el del 29 de desembre contra Joventut de Badalona (17h) i el del 4 de gener contra Casademont Saragossa (18h). A banda d’això qui es faci amb un abonament de segona volta ara rebrà una bufanda i una samarreta CapiCor també de regal.

Els preus dels abonaments de segona volta son:

Nivell 3: 120 euros

Nivell 2: 185 euros

Nivell 1: 280 euros

L’abonament de segona volta es contracta a les oficines del club situades a Baixada del Molí 20, 1r 2ª i que obren de les 09h30 a les 13h30 i de les 15h30 a les 19h30 (divendres a la tarda tancat i els dies de parit Eurocup a casa també tancat per la tarda).

Els aficionats que vulguin regalar les nostres equipacions oficials les trobaran a Viladomat i si son abonats les poden comprar amb un 20% de descompte.