Aquesta temporada #CapiCor

Aquesta temporada #CapiCor 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

#CapiCor aquest és el hashtag de la nova campanya d’abonats del Bc MoraBancAndorra. Una idea que pretén seguir impulsant el creixement del club i que també vol injectar energia i convicció a l’equip per seguir aspirant als reptes més exigents. El Cap de comunicació del club Gabriel Fernàndez, ha estat el responsable de presentar la campanya davant dels mitjans de comunicació,revelant en primícia el contingut del darrer capítol de “Operación Hashtag” la minisèrie protagonitzada pel cos tècnic del club i per Guille Colom. “Pensem que Cap i Cor representa els valors que l’equip i el club ha anat fonamentant els darrers anys” ha afirmat Fernàndez fent un repàs també a l’evolució de l’estratègia comunicativa del club darrerament. “La campanya del setembre busca ajudar-nos en el nostre creixement i va dirigida als que ja son aficionats nostres i als que encara no ho son”.

Sobre #CapiCor, Fernàndez ha afirmat que “el cap ens ha de guiar sempre en aquest creixement sostingut però relacionat amb la lògica que ha fet el club i el cor ens connecta amb les emocions que sempre hem defensat, som els del MaiPor i en aquí hi posarem el cor”. El Cap de comunicació del club ha volgut subratllar que “seguirem mostrant la nostra ambició i tossudesa, les nostres ganes de tirar endavant”- Fernàndez també ha pronosticat que “no és una certesa però es pot pronosticar que aquesta temporada passarem dels 2500 abonats”.

La campanya d’abonats té diversos punts concrets d’interès:

-Aquesta temporada l’abonament inclou tots els partits, playoffs LigaEndesa i Eurocup inclosos si els juguem. Es pot assistir a un mínim de 22 partits i un màxim de 39 des de 175 euros. La temporada passada vam jugar 27 partits a la Bombonera.

Els abonats podran recollir els seus carnets a partir del dia 18 a les nostres oficines (Baixada del molí 20, 1r2a d’Andorra la Vella). Les persones interessades en abonar-se també es poden passar pel club. Els horaris d’oficina son de 09h30-13h30 i de 15h30 a 19h30 (tret del divendres que s’obre 09h30-13h30).

-Cada abonat tindrà una samarreta de regal de la nova campanya #CapiCor i la podrà recollir també a les nostres oficines a partir del dia 18. Quan reculli el carnet.

-Els abonats aquesta temporada tindran 5 entrades gratuïtes, 3 per Eurocup i 2 per Lliga Endesa que podran activar a la seva elecció al nostre portal de venda d’entrades. Quedaran exclosos els partits Premium.

La promoció #PortaUnAmic2019 està activa fins el 20 de setembre a les nostres oficines, Els antics abonats tindran un descompte del 20% i els nous un10.  

Back to top