Andorra és terra prolífica pels campus els estius però dins de l’oferta variada i potent que hi ha en faltava un. I ja està aquí. El Comú d’Escaldes-Engordany és el catalitzador del Campus David Eudal, que tindrà lloc del 22 al 26 de juliol al Poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany dirigit per l’entrenador ajudant del Bc MoraBanc Andorra i seleccionador nacional. El MoraBanc Andorra i la Federació Andorrana de bàsquet formaran part dels partners del campus.

“Els matins serà el moment per ajudar a tecnificar els jugadors que ja estiguin jugant a bàsquet i per la tarda ens dedicarem més aviat a mirar d’enganxar a quin no practiqui el bàsquet tota la temporada” exposa David Eudal que afegeix que “crec que és un campus diferent d’altres perquè aquestes dues vessants ens ofereixen aquesta possibilitat de fer compatible la feina de fer progressar i també la de captar practicants pel nostre esport”. Eudal compleix la seva cinquena temporada com  a entrenador ajudant (també és el seleccionador nacional de bàsquet) del Bc MoraBanc Andorra però el seu periple com a entrenador va començar a la base del club, “em vé de gust entrenar nens és una cosa que sempre m’ha agradat i quan el Comú d’Escaldes em va fer la proposta em vaig engrescar de seguida perquè, a més, sento que tinc l’experiència necessària per aportar el que es necessita en un campus així”.  La idea d’aquest campus és convertir-se en un altra clàssic més dels estius andorrans “em  fa il·lusió que tot vagi bé i començar aquest camí i per què no, aconseguir que en fem molts més”, exposa Eudal.

Les inscripcions es poden fer posant-se en contacte amb el telèfon 00376344000 o enviant un correu acampusdavideudal@gmail.com