El Bc MoraBanc Andorra incorpora Jerome Jordan que arriba provinent del Cafés Candelas Breogán de Lugo amb el que ha jugat fins ahir mateix a la Lliga Endesa. El nou jugador tricolor ha jugat a molt alt nivell la primera part de la temporada amb mitjanes de 10.5 punts i 5.6 rebots per un 12.2 de valoració. Jordan, nascut a Jamaica i de 32 anys, havia jugat abans al Sevilla i al Divina Seguros Joventut de Badalona. La seva mitjana ACB és de 10 punts i 5 rebots en 87 partits jugats. Va tenir una experiència NBA amb els Brooklyn Nets.

El General Manager delMoraBanc Andorra Francesc Solana exposan que el nou pivot de l’equip “té les qualitats exactes pel perfil de jugador que estavem buscant i a més té experiència a la lliga”, i afegeix que “és un jugador amb joc al pal baix i amb capacitat de rebot que està en plena forma i esperem que comenci a ajudar-nos de seguida”.

Jerome Jordan, que firma fins final de temporada, s’incorpora avui a l’equip i demà viatja a Zagreb. Dimecres debutarà com a tricolor a la pista del Cedevita de Zagreb.