“Arribem sense renunciar a res. El nostre ADN no canviarà”

“Arribem sense renunciar a res. El nostre ADN no canviarà” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El tècnic Joan Peñarroya, juntament amb el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director general del club, Francesc Solana, han signat la renovació de l’entrenador per les pròximes dues temporades. Un nou repte que es marquen conjuntament en aquesta nova etapa a la Lliga Endesa.

Aquestes han estat algunes de les afirmacions i declaracions del tècnic durant la roda de premsa:

CONTRACTE

“Els temps han sigut els correctes. El club desprès de molt d’esforç ha aconseguir assolir els requisits de la lliga Endesa, i desprès hem començat a parlar d’aspectes personals. Fa dues setmanes que teníem l’acord tancat però s’entra en una conjuntura contractual que varia del que era fins ara”.

FUTURA PLANTILLA

“El club sap quines són les meves idees i el que puc dir és que estem molt contents amb els ajudants i col·laboradors que hem tingut fins ara i en properes dates tindrem notícies”

“S’ha parlat amb una sèrie de jugadors, però no parlo fins que està tancat. Tots sabeu la idea d’equip que tenim, quins jugadors a dia d’avui ens interessa que continuïn amb nosaltres. Esperem que a partir d’ara, que l’estiu serà llarg, lliguem noms i jugadors”

OBJECTIUS

“Ho farem el millor que podem. Nosaltres en 4 anys no ens hem marcat mai objectius de mínims. A dia d’avui és complicat pensar més enllà ja que no sabem quin planter tenim, ara bé, la tercera setmana d’agost, quan comencem, les idees seran les mateixes, treure el màxim rendiment del planter i convençuts que podrem lluitar i fer-ho bé contra tothom”

“Això és bàsquet, i sembla que és el salt més gran el d’aquest any. Sempre hem anat fent salts importants. Tant el Francesc com jo coneixíem menys les lligues per on vam començar i ara la lliga és més de nivell, amb tot més gran, però crec que nosaltres estarem a l’alçada. Els 5/6 jugadors que volem que segueixin amb nosaltres crec que poden jugar a un molt bon nivell a la lliga i desprès haurem e fer les incorporacions amb pes en els darrers anys a la competició, buscant l’equilibri i sense perdre l’esperit i la gana d’anar cap a dalt”.

AFICIÓ

“Més que dir, el que hem de fer és oferir. L’afició ha estat fantàstica i crec que és clau per aconseguir el que s’ha fet. El que hem de mirar de fer és que l’equip es mostri en el caràcter en la lluita i en la competitivitat que hem fet fins ara. Nosaltres juguem per l’afició i per a que vingui gent al Poliesportiu. Esperem que vingui més gent de les darreres temporades”.

PEÑARROYA COM A TÈCNIC ACB

“M’adaptaré al planter que tingui, tenim una idea del que volem. Nosaltres som el MoraBanc Andorra que arriba a una competició on hi ha equips davant nostre per fitxar. Nosaltres intentarem fitxar els millors jugadors possibles per jugar de la manera més atractiva possible, adaptant-se als jugadors que tinguem”.

Comunicació MoraBanc Andorra

 

Close Cart
Back to top